countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Ben Jij Klaar Om Door Te Groeien Naar Het Volgende Level?
Ontwerp, Bouw en Lanceer Jouw Unieke Marketing 
en Sales Funnel Systeem inclusief Online Academie 
In 30 Dagen Zonder Technisch Gedoe
Ontwerp, Bouw en Lanceer Jouw Unieke Marketing 
en Sales Funnel Systeem inclusief Online Academie 
In 30 Dagen Zonder Technisch Gedoe
Compleet Online "Doe Het Zelf" Programma met 12 Modules met korte videolessen, 
handige template en roadmap waar we je stap voor stap begeleiden in het proces. 
Het programma is inclusief 1 kant en klaar Plug en Play Funnel Systeem. 
Maak een Paar Simpele Aanpassingen en Je Kunt Lanceren.
Compleet Online "Doe Het Zelf" Programma met 12 Modules met korte videolessen 
inclusief handige template en roadmap waar we je stap voor stap begeleiden in het proces. Het programma is inclusief 1 kant en klaar Plug en Play Funnel Systeem. 
Maak een Paar Simpele Aanpassingen en Je Kunt Lanceren.
Als een consultant, coach, adviseur, dienstverlener, leverancier of expert in jouw vakgebied, ben je s'ochtends wel eens opgestaan met een of meerdere van de volgende gedachten:
 • ​Hoe kom ik aan meer leads...
 • ​Hoe zorg ik voor een constante stroom van nieuwe potentiële klanten...
 • ​Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website...
 • ​Hoe bouw ik moeiteloos een succesvol funnel systeem...
 • ​Hoe maak ik waardevolle content dat mijn doelgroep zal consumeren...
 • ​Hoe krijg ik de techniek onder de knie en welke tools en software heb ik nodig...
 • ​Hoe behoud ik het overzicht met alle informatie die er is en wat werkt wel en wat werkt niet...
 • ​Hoe kan ik mijn business opschalen zonder dat de kwaliteit van mijn product of dienst minder wordt...
 • ​Hoe kan ik mijn omzet en winst verhogen...
 • ​Hoe kan ik een grotere impact maken met mijn bedrijf en potentie...
En... hoe kan ik bovengenoemde onderdelen realiseren zonder het overzicht te verliezen, teveel uren te werken en ondertussen ook nog een leuk, inspirerend en betekenisvol leven te leven waar ik altijd van gedroomd heb.
Als je bovenstaand al ervaren hebt is de kans erg groot dat je denkt hoe kan ik deze "kon ik maar" veranderen in "ik heb het gedaan!"...

Als dat het geval is dan is de inhoud van deze pagina wellicht hetgeen je al die tijd heb gezocht en kan het zomaar zijn dat vanaf nu alles anders wordt en dat er mooie dingen voor jou in het verschiet liggen.

Omdat...

Je slechts enkele stappen verwijdert bent van toegang tot de relevante informatie, strategieën en systemen die vandaag de dag werken. Deze kennis, tools en technieken hebben ons en onze klanten al veel winst en voldoening gebracht. En ze werken niet alleen voor ons en onze klanten, maar ook voor bekende merken en ondernemers die de wereld al positief hebben veranderd. Denk bijvoorbeeld aan Gary Vee, Russell Brunson en Mind Valley.
Max van Rooy

Nr #1 Funnel Expert volgens Russell Brunson.
Orange Funnels helpt professionals in het ontwerpen, bouwen en lanceren van unieke en winstgevende funnel systemen zodat je meer zichtbaarheid, klanten en omzet kunt genereren. Op deze manier ervaren ze meer tijd, vrijheid en vermogen zodat ze bij kunnen dragen aan hetgeen zij belangrijk vinden.
Stel je eens voor... elke dag op te staan met focus en helderheid wat exact te doen voor je business en ook nog het volledige vertrouwen om het ook echt te doen, en dan elke avond naar bed gaan met een voldaan en trots gevoel omdat je weet dat je grote stappen maakt.
Laten we even een moment nemen om te visualiseren hoe jouw business en leven zou zijn als je:

* Exact zou weten hoe je waardevolle relevante content maakt wat jouw doelgroep waardeert en consumeert -- van bloggen tot video en podcast -- zonder dat je onderweg twijfelt aan jezelf, uitstel gedrag vertoont of het plezier verliest;

* Exact weet hoe je consistent nieuwe leuke klanten binnen haalt , sales en deals closed op verschillende platformen, of het nu in een workshop, tijdens een webinar, via een telefoon gesprek of gewoon 1 op 1 gaat.

* Nooit meer hoeft af te vragen of de strategie, principes of technieken wel werken of goed genoeg zijn, omdat je alle scripts, templates en benodigdheden tot je beschikking hebt dat zorgt voor een hoge conversie.

* Geen stress meer ervaart omdat je een goed werkend systeem hebt dat elke dag op automatische piloot hoge kwaliteit leads genereert, ook al ben je niet aan het werk of zelfs als je ligt te slapen;

* Elke maand een voorspelbare consistente omzet draait, week in week uit, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken of je alles wel kunt doen en betalen;

* Naast de zekerheid van een gezonde business ook tijd over hebt om te genieten van jouw passies, je dierbare en de dingen die jij belangrijk vind, zodat je jouw droom lifestyle kunt leven;

* Eindelijk het gevoel ervaart dat je jouw volledige potentieel leeft en benut omdat je nu niet meer wordt tegengehouden door, onzekerheid, technische uitdagingen en het niet hebben van de juiste kennis;

* Realiseert dat je een veel grotere impact hebt dan dat je ooit had durven dromen en dat je jezelf af vraagt waarom je dit niet eerder hebt gedaan, omdat je nu weet dat alles mogelijk is en je nooit meer terug hoeft naar die middelmatige tijd.
Hoe gaaf zou het zijn als dit jouw realiteit zou zijn? Nou, het feit is...

Dit kan jouw realiteit worden, veel veel sneller dan je denkt.

Omdat onderaan deze pagina toegang kunt krijgen tot alle strategieën, kennis, templates en systemen om bovenstaande resultaten te realiseren. We helpen je stap voor stap naar jouw gewenste resultaat. 

Net zoals wij al duizenden ondernemers hebben geholpen met het behalen van doelen.
Russell Bruson
"Elke ondernemer heeft een funnel nodig en jij bent de nr #1 Funnel Expert van Nederland, dus ze moeten bij jou zijn Max."
Wij werken nauw samen met Russell en zijn team en zijn gecertificeerd partner van zijn software voor de Europese markt. Wij hebben daarnaast alle relevante opleidingen gevolgd met betrekking tot strategie, marketing, sales, communicatie, merkbeleving, adverteren, conversie, optimalisatie, webinars, funnels, e-learning, e-mail automation, techniek en het vernieuwde online ondernemen. Meerdere keren per jaar komen we met Russell samen om onze diensten te verbeteren en te optimaliseren, allemaal voor het beste resultaat van onze klanten. 

We krijgen vaak te horen dat mensen vinden dat het educatie systeem hun gefaald heeft. Dat komt omdat de oude industriële modellen van leren ons niet hebben voorbereid op de exponentiële groei die de wereld nu doormaakt. En daarnaast hebben we ook nooit geleerd hoe we een buitengewoon vrij, overvloedig, liefdevol, rijk, gezond en betekenisvol leven te kunnen leven wat ons in staat stelt 
om volledige voldoening te ervaren.
Orange Funnels werkt met s' werelds grootste denkers en innovators samen op het gebied van persoonlijke groei, strategie, marketing, sales, funnels, techniek, systemen, software, social media, branding en design. Wij brengen dagelijks de toekomst naar jouw bedrijf en stellen jou in staat om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien naar de ondernemer waar jij van droomt, een ondernemers die een grote impact kan hebben op onze wereld. Zodat je in vrijheid kan leven en kan genieten van de dingen die je belangrijk vindt.

Dit is een ondernemer die zijn/haar Legacy wil leven.

De toegevoegde waarde van Max en zijn team zijn:

* Orange Funnels heeft altijd de nieuwste en meest relevante kennis tot hun beschikking omdat wij nauw samenwerken met legendarische leiders.

* Orange Funnels beschikt over de nieuwste techniek en educatie platform voor meer groei en resultaat.

* Orange Funnels heeft de hoogste kwaliteit van support en begeleiding.

* Orange Funnels heeft een unieke betrokken community gebouwd die klaar staan voor de andere Legends uit onze tribe.


Hallo mooie lieve ondernemer,

Max van Rooy hier, gepassioneerd en gedreven funnel expert, hondenliefhebber, wereldreiziger en man van mijn lieve Leoni. 

Ik kan gelukkig zeggen dat ik (financieël) vrij ben en kan doen wat ik het liefste doe (reizen en mensen en dieren helpen). Dat is alleen niet altijd zo geweest, ik ben op mijn achttiende mijn eerste onderneming begonnen. Na 13 jaar hard werken kwam ik erachter dat ik ongelukkig was, vast zat in het systeem; als ik niet werkte kwam er geen geld binnen.

Ik voelde dat er meer in mij en mijn leven zat, dat er meer mogelijk was! Daarom besloot ik het zekere los te laten en op zoek te gaan naar mijn levenswerk.
Ik had een duidelijke visie en een hele heldere missie...
Ik geloof dat iedere ondernemer de potentie heeft om een verschil te maken in onze wereld en een betekenisvol leven te leven vanuit passie en plezier. 

Alleen de meeste mensen zitten vast in hun onderneming waardoor ze die kans niet krijgen. 
Daarom help ik ondernemers met het ontwerpen, bouwen en lanceren van een uniek funnel systeem zodat ze los kunnen komen van hun bedrijf. En meer tijd en vermogen creëeren om hun passies te beleven en bij te dragen aan hetgeen zij belangrijk vinden.

Ik help jou graag met het framewerk en systeem dat mij die vrijheid heeft gegeven.

Ik ben bevoorrecht om te werken wanneer ik wil, waar ik wil (wij reizen 6 tot 8 keer per jaar over de wereld) en werk ik samen met hele inspirerende mensen die een groot verschil maken in onze wereld. Mijn vrouw bouwt waterputten in Afrika en ik help honden in derde wereld landen naar een beter en liefdevoller leven.

Mijn kernwaardes zijn; integriteit, groei en resultaat. Ik kan slecht tegen gebakken lucht! 

Ik en mijn team helpen jou graag met het behalen van jouw doelen en gaan net zo lang door totdat jij het gewenste resultaat behaald hebt.

Uiteraard moet je wel zelf het werk en de acties verrichten, dat kunnen wij niet voor je doen. Maar samen hebben we een krachtig support systeem om jouw ideeën en dromen om te zetten in realiteit! 
Ontdek Waarom Ik Doe Wat Ik Doe...
De Missie en Onze Kernwaardes
“Om individuen en organisaties te verbinden met hun grootsheid, zodat zij blijvend succes kunnen creëren, hun unieke talenten met de wereld kunnen delen waardoor zij een inspiratie zijn voor de mensen om hun heen. Op deze manier streeft Max na om miljoenen mensen wereldwijd te bereiken, zodat de kwaliteit van leven wereldwijd zal vergroten. Hij gelooft er oprecht in dat een community van geïnspireerde, gepassioneerde en rijke individuen de kracht hebben om een grote impact te maken en de manier waarop wij leren, groeien, verbinden, genieten, liefhebben en bijdragen kunnen veranderen. Zodat we allemaal onze ‘Legacy’ kunnen naleven.”

 • Integriteit; dit betekent voor ons dat je open en eerlijk bent. Dat je ten alle tijden zal handelen vanuit openheid en eerlijkheid naar jezelf en jouw omgeving. Dat je handelt vanuit zuivere intenties om een bijdrage te leveren en een verschil te maken voor de mensen om je heen.  
 • Resultaat; wij staan voor resultaat en vinden het belangrijk dat de mensen waarmee en waarvoor wij werken ook op deze manier hun producten en diensten afleveren. Je zult geen mensen bewust benadelen en verkoopt geen gebakken lucht. Resultaat is belangrijker dan geld of roem.
 • Groei; ondernemen gaat met vallen en opstaan, dit zorgt ervoor dat je groeit. Zowel voor onszelf als de mensen waarmee wij werken vinden wij het belangrijk dat groei centraal staat. Fouten mogen gemaakt worden, op het moment dat je feedback ontvangt over waarom je gevallen bent integreer je dit opnieuw in jouw manier van handelen waardoor je groeit en steeds beter wordt in wat je doet.
 • Vrijheid; is voor ons de grootste drijfveer. Wij maken onze keuzes en beslissingen uit vrije wil, alles wat wij doen is een keuze. Vrijheid is ook het resultaat waar wij met onze klanten aan werken. Dat je niet meer vast zit in het oude model, dat je niet geleefd wordt, dingen moet doen die je ongelukkig maken maar dat je kan kiezen. En dat je je vrij kan voelen, elk moment van de dag. 
 •  Passie; is een waarde die alle andere waardes verbindt. Op het moment dat jij met je team kan werken vanuit passie, je klanten kan hepen vanuit passie, dan doe je wat je het liefste doet. En waarschijnlijk ook waar je heel erg goed in bent! Zorg dat je een bedrijf vormgeeft vanuit passie, vanuit jouw ware essentie.
 • Contributie; horen we allemaal te leveren. Draag bij aan een betere wereld, groot of klein. Kijk waar jij jouw verschil kan maken, voor hetgeen dat jij belangrijk vindt. Al is het maar 1 uurtje in de week, jij hebt de potentie om iemands leven totaal te veranderen.
Ons bewezen systeem bestaat uit 3 kern fases
De gedachten achter alles wat we doen is; ontwerp eerst jouw ideale leefstijl, kies dan het juiste business model en bouw een schaalbare business die jouw leefstijl ondersteunt. En ontwikkel dan het systeem dat jou in staat stelt om los te komen van jouw bedrijf zodat je ook tijd en ruimte over houdt om de dingen te doen die jij belangrijk vindt. Op deze manier kun je een grote impact maken, in vrijheid leven en een betekenisvol leven leven waar je (straks) trots op kunt zijn.

Wat belangrijk is is om exact te weten waar je naar toe wilt en hoe dat eruit ziet. Dan te identificeren wat je nodig hebt om daar te komen. Vervolgens maak je een helder stappenplan wat zorgt dat het onvermijdelijk is dat je jouw gewenste resultaat gaat halen. En dan is het een kwestie van implementeren en genieten van de reis.
Het concept van de 3 groeifases
Wij geloven dat iedere ondernemer 3 groeifases doorloopt voordat ze bij het gewenste resultaat komen. Uit ons onderzoek is gebleken dat de meeste ondernemers verlangen naar groeifase 3, maar dat ze de eerste twee fases nog niet goed voor elkaar hebben. 

Groei fase #1; gaat over exact weten wie je bent, waar je voor staat, wie je wilt bedienen en hoe je dat gaat doen. Er zijn 3 dingen belangrijk, zichtbaar zijn op de relevante (nieuwe) mediakanalen, nieuwe klanten en omzet. Deze fase draait dus simpelweg om lead generatie, het is van belang dat je elke maand een consistente stroom aan nieuwe potentiële klanten hebt, zodat jouw business stabiel wordt en blijft.

Groei fase #2; gaat over groei (persoonlijk en zakelijk), want jouw bedrijf kan zo groot worden als dat jij gelooft dat het kan worden. Meer volume draaien. Er zijn 3 manieren om je business te laten groeien; één vergroot het aantal nieuwe klanten, twee zorg dat je klanten gemiddeld meer uitgeven en drie zorg dat je klanten vaker een transactie doen. In deze fase willen we dus een aantal processen automatiseren zodat we jouw business kunnen opschalen.

Groei fase #3; gaat over het systematiseren van jouw business zodat je los komt van de dagelijkse taken en dat de groei van je bedrijf niet afhankelijk is van jouw tijd en aanwezigheid. Op deze manier krijg jij je vrijheid terug (dat is waar veel ondernemers van dromen, maar helaas weinig ondernemers hebben) om te genieten van het leven en de mensen die je lief hebt. En als tijd en geld geen rol meer spelen kun je gaan bijdragen aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Wij bieden voor elke groei fase een programma waarin we de ondernemer stap voor stap begeleiden naar het gewenste resultaat.
Wij hebben bewezen strategieën, tools en technieken omgezet in makkelijk toepasbare stappen zodat jij hetzelfde succes hiermee kan ervaren.  
Laten we even beginnen met iets te verhelderen.

Wat wij jou aanbieden is niet weer een van die bestandjes die gekopieerd is van iemand anders en is alles behalve gebakken lucht.

Deze strategieën, tools en technieken zijn als een recept. En wij laten jou zien hoe al deze ingrediënten bij elkaar werken.

Als jij dit simpele stap voor stap programma volgt kan het niet anders dan dat jij bij jouw gewenste resultaat uitkomt. En omdat jij ook begrijpt hoe de ingrediënten samen werken kun jij dit iedere keer opnieuw toepassen naar jouw wensen en behoeftes.  

Je kunt je eigen smaakje toevoegen, je kunt het groter en kleiner maken. Je kunt het vormgeven precies zoals bij jou past.

In andere woorden, je kunt dit toepassen precies zoals jij het graag zou willen en nog steeds dezelfde resultaten behalen. Dat is de kracht van de kennis die wij met jou gaan delen.

 Je hebt echt de vrijheid om het je eigen te maken en dus niet te kopiëren, zodat je uniek en onderscheidend bent EN ook blijft.

Je ontvangt alles dat je nodig hebt om er een succes van te maken. Zodat jij jouw boodschap, jouw missie, jouw energie, jouw ziel en zaligheid met de wereld kan delen.
Wordt Een Co-Creator In Onze Gedeelde
Visie Voor De Toekomst
Als je besluit om je aan te sluiten bij onze tribe 'The Legends', dan gaat onze relatie verder als alleen deelnemer of klant.

We zullen intensief contact hebben zowel digitaal als in de echte wereld en zullen meerdere keren samenkomen in ons eigen kantoor of op externe bijzondere locaties in een intieme setting. 

En we zullen al onze revolutionaire kennis, nieuwste experimenten en soms eigenaardige ideeën met jou delen om ze samen met jou toe te passen en te optimaliseren zodat jij altijd als eerste voordeel hebt bij deze nieuwe ontwikkelingen.

Samen zullen we het perfectioneren om ze dan vervolgens in te zetten om een positieve impact en verandering te brengen aan de wereld.

Dit programma is één van diepste levels van de Orange Funnel ervaring die je kunt krijgen. En als je open bent om jezelf uit te dagen, te vertrouwen op het proces en je te committeren om eraan bij te dragen, dan zullen we jou in ruil daarvoor alles geven wat we hebben.

Wij geloven dat het leven een grote les is dat nooit ophoudt.

Maar Voordat Je Een Legend Tribe Member Wordt,
Vergeet Dit Niet...
Een tribe is zo groots en krachtig als de leden van de groep.

Dus als we samen deze reis aangaan en we onze missie gaan omzetten in realiteit, is het belangrijk dat elke deelnemer zich committeert en bijdraagt – aan allereerst zijn/haar groei, maar ook aan de ontwikkeling van de andere deelnemers.

Kun je deze belofte maken aan jezelf en aan ons? En kun je resoneren met de volgende statements?

1) Ik geloof dat een kleine groep van gepassioneerde mensen de potentie hebben om de wereld positief te veranderen.

2) Ik ben enthousiast en gedreven om (door) te groeien en de wereld een betere plek te maken.

3) Ik ben bereid om mijn oude modellen van realiteit en overtuigingen los te laten als ze mij niet meer dienen.

Als het antwoord JA is – dan nodig ik je van harte uit om onderdeel te worden van onze community van legendarische ondernemers en samen met ons onze eigen realiteit te creëren. 

88% van de ondernemers heeft potentieel in hoe 
ze systematisch kunnen groeien en opschalen…

Dat is bijna 9 op de 10 mensen.
Programma informatie...
Hier is exact wat je gaat ontvangen in dit complete 'Doe het zelf' programma. Bekijk hieronder alle elementen.
FUNNEL STARTER PROGRAMMA IS VOOR STARTERS VOOR GROEIFASE 1.
GROEIFASE 1 GAAT OVER CONSISTENTE LEAD GENERATIE EN ZICHTBAARHEID.
MODULE #1: DOELSTELLING
De eerste stap is om helderheid te krijgen in wat jouw doelstellingen zijn. Waar wil jij graag naar toe met jouw business en lifestyle. We gaan samen aan de slag om een 'bullet proof' business plan op te zetten en gaan samen op verschillende gebieden identificeren wat je wensen zijn. We gaan onderzoeken waar je goed in bent en hoe we vanuit die context een product en/of dienst kunnen vormgeven en/of optimaliseren waar de markt ook echt op zit te wachten en ook bereid is om voor te betalen. Verder geven we jou onze handige plan en productiviteit tools die jij direct kunt inzetten om te zorgen dat je meer focus hebt en meer rendement uit je dag haalt. Aan het einde van deze module weet je exact waar je naartoe gaat en heb je helder wat je nodig hebt om daar te komen. 
MODULE #2: DOELGROEP
Nu jouw doelen bekend zijn en we hebben een plan daar te komen! Gaan we nu aan de slag met een van de belangrijkste onderdelen van het vormgeven van een succesvol en winstgevend bedrijf. We gaan samen jouw ideale klanten in kaart brengen en een doelgroep analyse doen zodat we straks maximaal rendement kunnen halen uit jouw funnel. Verder gaan we een fundament bouwen voor jouw business. Hierin is het belangrijk dat je exact kunt verwoorden wie je bent en waar je voor staat. Anders snapt jouw toekomstige klant niet goed waarom ze voor jou moeten kiezen. En uiteraard geven we jou in deze module ook weer handige (gratis en betaalde) tools en technieken die jij kunt inzetten om sneller bij jouw gewenste resultaat te komen.
MODULE #3: BOODSCHAP
Als we een duidelijk klantprofiel hebben opgesteld is het nu tijd voor het ontwerpen van een heldere communicatie. Nu we ze gevonden hebben is het belangrijk dat ze zich ook aangesproken voelen. In een aantal praktische korte videolessen en opdrachten begeleid ik je door de belangrijkste concepten, strategieën en principes. Als je deze stappen goed doorloopt zul je merken dat je straks veel meer conversie gaat ervaren omdat je boodschap en verdere communicatie goed zijn werkt doet. In dit stuk worden zoveel fouten gemaakt en laten ondernemers zo veel kansen en omzet liggen. Voor elk onderdeel in de funnel maar ook daarbuiten geven we jou een stap voor stap al onze formules die volledig door ons is uitgetest en geoptimaliseert is. Deze module heeft de potentie om jou te helpen meer mensen te bereiken en dus ook meer omzet te realiseren.
MODULE #4: AANBOD
Voordat we jouw funnel gaan bouwen is het eerst belangrijk dat je exact weet wat je gaat aanbieden in de sales fase van de funnel. In deze module neem ik je weer mee in een aantal praktische korte videolessen met bijbehorende opdrachten. Ik laat je zien hoe je een goed converterend product of dienst vormgeeft die voor maximaal resultaat voor jou klant gaat zorgen, wat uiteindelijk resulteerd in veel aanbevelingen, ambasadeurs en meer verkoop. Verder laat ik je zien hoe je jouw prijs bepaald en hoe jij een unieke en aantekkelijk framewerk ontwerpt wat uniek is en de intresse van jouw potentiele klant(en) zal wekken. Daarnaast leer ik je alles over positionering en hoe je de Nr#1 expert word in jouw marktsegment. 
MODULE #5: BEZOEKERS
Online zijn er allemaal verborgen snelwegen te vinden waar al jouw ideale klanten te vinden zijn. Maar hoe vind je die snelweg? In deze module laat ik het je zien. Ik geef je inzicht in alle kanalen en platformen. De traditionele media is een transitie aan het door maken en het is van groot belang dat jij met de nieuwe media kanalen leerd omgaan. Het is namelijk nog nooit zo goedkoop geweest om hoge kwaliteit klanten te werven. Verder geven we jou inzicht in alles wat relevant is op gebied van social media. Zodat je geen kostbare tijd verspild aan oude methodes en strategieen die niet meer werken. De tijd gaat zo snel, het is al een baan op zich om bij te houden wat wel werkt en wat niet. Wij hebben en doen dat allemaal voor jou en investeren daar veel tijd en geld in zodat jij je kunt focussen op belangrijke zaken. De inhoud van het programma wordt constant geupdate zodat jij altijd als eerste de nieuwe ontwikkelingen kunt inzetten voor je business.
MODULE #6: BRUG CONTENT 
In deze module laten we je zien hoe relevate brug content maakt, dez content is de brug tussen jou en jouw potentiële klanten die nog nooit van jou gehoord hebben. Het is van groot belang dat nieuwe ideale klanten door de juiste deur jouw wereld inkomen. Dit bepaald namelijk de rest van het perspectief waarmee ze naar jou en jouw bedrijf zullen kijken. We laten je alle soorten brug content zien en hoe je het exact maakt en welke tools je eventueel kunt inzetten. Op de universiteit van Michigan hebben ze veel onderzoek gedaan naar het pre-frame concept, de resultaten waren veelzeggend. Wij hebben uit dit onderzoek waardevolle inzichten gehaald en deze vertaald naar praktische acties die jij kunt doen om dit voor jou te laten werken.
MODULE #7: LEAD MAGNEET
Als we jouw ideale klanten door middel van de relevante brug content jouw wereld in hebben gekregen is het belangrijk dat dat we ze naar de volgende stap in jouw funnel begeleiden. Dit doen we aan de hand van een aantal strategieën en één daarvan is het ontwerpen en vormgeven van jouw lead magneet. We laten je stap voor stap zien wat hierin de opties zijn en hoe je het maakt. In deze fase willen we alle potentiële klanten in de gelegenheid stellen om te ontdekken wie jij bent, wat jij exact doet en waar jij voor staat. Verder zullen ze ontdekken waarom ze voor jou moeten kiezen ten op zichte van alle andere opties die er zijn. We laten ze op een laagdrempelige manier kennis maken met jouw kwaliteit en zullen ze meenemen in een strategisch (filter) proces. Ik kan je alvast iets verklapen het tijdperk van het e-book is voorbij, je zult echt met iets meer moeten komen. Wij laten je exact zien hoe je dat doet!
MODULE #8: CONNECTIE 
Nadat ze zicht hebben aangemeld voor jouw lead magneet willen we nu direct op een dieper level connectie met ze maken (net als in het echte leven). Hierin laten we je de exacte strategie en template zien om dit op de juiste manier vorm te geven. Story telling is hierin een belangrijk onderdeel. We gaan aan de hand van een script jouw persoonlijke verhaal weergeven zodat het volledig authentiek is en precies weergeeft wie jij bent als persoon/bedrijf. Mensen doen namelijk geen zaken met logo's maar met het verhaal achter het logo. Ik heb bij veel van onze klanten gezien dat ze in deze video de deal al hadden geclosed met hun klanten. Als je deze video op de juiste manier vormgeeft hoef je nooit meer iets te verkopen. Verder heb ik nog wat handige tools en strategieën voor je voor deze fase.
MODULE #9: WAARDEVOLLE CONTENT
Nu dat je connectie met ze hebt, is het belangrijk dat je waardevolle relevante content geeft. Zodat ze zelf het inzicht krijgen dat ze jouw dienst/product nodig hebben. In deze module laat ik je exact zien hoe je dit vorm geeft. Ik heb jaren lang allerlei mogelijkheden uitgetest. Ik geef je graag de exacte stappen die op dit moment het beste werken. Als je dit op de juiste manier vormgeeft dan kun je op automatische piloot online verkopen realiseren. Daarnaast kun je zorgen dat je alle leuke betalende klanten uitfiltert en dat je alleen je kostbare tijd investeert in de mensen die ook echt de potentie hebben om klant bij jou te worden. Zo zul je in 1 op 1 gesprekken in real life en/of aan de telefoon een hogere convertieratio ervaren.
MODULE #10: CONVERSIE
In deze fase van de funnel draait het allemaal om conversie. Hier willen we alle uitgefilterde hoge kwaliteit potentiële klanten helpen om de juiste keuze voor zichzelf te maken. Hier gaan we ze de mogelijkheden presenteren en een voorstel/aanbod doen. Er zijn 6 verschillende manieren hier je dit kunt doen, we laten ze alle 6 stap voor stap zien. Verder ontvang je een heldere structuur en een script zodat jij jouw potentiële klanten kunt converteren naar (vaste) klant. Veel ondernemers weten dit niet, maar voordat een persoon overgaat tot aankoop doorlopen ze mentaal 5 fases voordat ze de keuze maken. We leren je stap voor stap hoe dit werkt zodat je nooit meer hoeft op te kijken tegen het sales proces. Alleen deze module is de volledige investering al waard is ons verteld. Doe er je voordeel mee. 
MODULE #11: LEVERING 
Op het moment dat je een nieuwe klant hebt wil je natuurlijk direct een WOW-ervaring geven. We laten je graag zien wat je kunt doen om een onvergetelijke indruk te maken. Daarnaast laten we je zien hoe je dit proces (in de meeste gevallen) kunt automatiseren. Als je een online programma hebt dan kun je die heir direct en automatisch digitaal leveren. Wat uiteindelijk zorgt voor passief inkomen en meer vrije tijd voor andere zaken.
Wat tegenwoordig ook fijn is dat we ook automatisch na de geslaagde betaling een mailtje kunnen versturen met de aankoopfactuur, zodat je nooit meer handmatig facturen hoeft te maken en opsturen. Dit zal jou wederom veel kostebare tijd besparen.
MODULE #12: OPVOLGING 
Email is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Maar wat veel mensen ook niet weten - is dat het allemaal automatisch kan. Ja, ik hoor je denken; zo'n standaard mailtje die iedereen krijgt zeker. Nee, dat is niet wat ik bedoel. Ieder persoon is anders, dus ieder persoon heeft ook een andere benadering nodig. Daar spelen wij uiteraard op in. Daarnaast kan het misschien overweldigend of ingewikkeld klinken?! Hoe zet je zo'n systeem dan op en hoe koppel je dat aan een website? Dat is precies wat ik jou stap voor stap ga laten zien. Wat je in deze module gaat leren is het volgende; opzetten campagne, strategie bepalen, workflow ontwerpen, lay out e-mail(s) ontwerpen, een converterende e-mailtemplate en uiteraard de integratie met het funnelsysteem (koppeling)
EXTRA #1: PRODUCTLADDER 
In deze module leren we je een belangrijk concept dat er voor gaat zorgen dat je op een strategische manier meer omzet en winst gaat genereren voor jouw business. We nemen je in korte videolessen stap voor stap mee in het vormgeven van jouw eigen product ladder. We leggen uit en laten zien hoe het exact werkt en geven je daarna concrete opdrachten zodat je zelf aan de slag kunt. Er zijn helaas te veel ondernemers die geen gebruik maken van dit concept.
EXTRA #2: SOCIAL MEDIA ADS 
Nu dat je een goed vormgegeven converterende funnel het opgezet is het belangrijk dat we de juiste bezoekers hier heen gaan sturen. Zodat het funnel systeem zijn werk kan doen (dat is alle leuke betalende klanten uit filteren) zodat jij elke maand consistent nieuwe leads binnen haalt voor jouw business. Tegenwoordig zijn er zo veel mogelijkheden. We geven je graag een overzicht en voordelen per platform en leggen je exact uit hoe het werkt zodat je er zelf mee aan de slag kunt.
EXTRA #3: DESIGN & SCRIPTS 
Het oog wil ook wat! Daarnaast vertellen beelden ook een verhaal en communiceert het non verbaal ook waar jij voor staat en wat voor kwaliteit je levert. In deze praktische module laten we je zien hoe je met handige (gratis) tools aan de slag kunt om jouw visuele communicatie op te zetten. Daarnaast begeleiden we jou in het vormgeven van een goede structuur en scripts voor jouw video's. audio's en teksten. Beelden zijn erg belangrijk maar wat je zegt in jouw video(s) ook. Daarnaast bieden wij jou een geoptimaliseerde scripts die gaan zorgen voor maximaal resultaat. We geven je ook nog handige tips en tools voor alles wat met video en audio te maken heeft. Dus vind je het spannend om jouw eerste video/audio te maken? Geen zorgen wij helpen je graag! 
EXTRA #4: TEMPLATES EN IMPLEMENTATIE MODULE
In deze implementatie module gaan we samen stap voor stap alles doorlopen en integreren. Aan de hand van onze waardevolle template geven we jou overzicht en een stappenplan zodat je onderweg niet afwijkt. Verder hebben we een allemaal korte praktische instructievideo die jou exact laten zien op welke knopjes te drukken en welke handige dingen je nog meer kunt met dit systeem. Alle tools die jij nodig hebt hebben we verzameld en is in de meeste gevallen ook gratis te gebruiken. De template die je hiernaast ziet kun je downloaden en fungeert als een overzichtelijke handleiding. Er zijn regelmatig ondernemers en zelf concurrenten die ons veel geld bieden voor alleen deze template. 
EXTRA #5: PLUG EN PLAY FUNNEL SYSTEMEN €1.995,- ex btw
Vroeger was het zo dat je ontwerpers en websitebouwers moest inhuren. Dat ging aardig in de papieren lopen. Tegenwoordig is het een stuk makkelijker geworden, maar het is nog nooit zo makkelijk geweest als wat de software die wij hebben biedt. Je krijgt van ons een compleet plug & Play Funnel systeem waar je slechts de plaatjes en de teksten hoeft te veranderen. Als je weet hoe je een word document maakt, dan lukt dit zeker. Deze funnel systemen bouwen wij normaal gesproken vanaf 1.995,- per stuk. Je ontvangt nu dit complete funnel systeem, het is al helemaal voor jou gebouwd. Één Funnel Systeem voor lead generatie (zowel voor afspraken als online verkoop in te zetten). Al deze systemen hebben wij getest en geoptimaliseerd waardoor ze een hoge conversie afleveren. Het is dus slechts kiezen met welk van deze 3 jij wilt starten en wat het beste bij jouw business model past. 

LT-Funnel Systeem "Lead Generatie"

Dit kant en klare plug en play funnel systeem is te gebruiken voor lead generatie en online verkoop van bijvoorbeeld; dienstverlening, live event, workshop, een product of dienst. Dit systeem is getest en geoptimaliseerd voor een hoge conversie.
DAARNAAST ONTVANG JE NU ONDERSTAANDE EXTRA MODULES, TRAINING

EXTRA #6: ONE PAGE WEBSITE € 995,- ex btw

Het kan zijn dat je al een traditionele website hebt. Wij kregen dan geregeld de vraag, heb je dit dan nog nodig als je een funnel bouwt? Het is niet perse nodig, maar mocht je al een website hebben dan kun je dit gemakkelijk koppelen aan jouw funnel systeem. Mocht je nog geen website hebben of niet gebonden zijn aan de site die je op dit moment hebt dan zit bij dit programma een one page pagina. Uit onderzoek is gebleken dat een mens een kortere attentieboog heeft dan een goudvis. Met dit in je achterhoofd is het dus belangrijk om je website zo te maken dat je kijker ook daadwerkelijk op jouw pagina blijft. En dat ze verleid worden om in 1 van jouw funnels te stappen. Het kan dus zijn als je meerdere producten of diensten hebt dat je een verzamelpagina maakt waar al deze funnels samen komen, die je bijvoorbeeld ook naar iemand kan sturen als ze om meer informatie vragen. Voor alle mensen die nog geen website hebben, jullie vallen met de neus in de boter want je hoeft geen extra geld meer uit te geven aan een webbouwer en kan dit geld besparen of investeren in andere belangrijke dingen. 

EXTRA #7: 14 DAGEN GRATIS SOFTWARE

Heb jij al een website, landingspagina of misschien zelfs wel een funnel systeem. 
Heb je een email-autoresponder, heb je webhosting en wellicht nog andere software om jouw online systeem te laten draaien. En ben je maandelijks veel kosten kwijt aan verschillende providers, dan heb ik goed nieuws voor je. Wat wij voor je hebben is een "one stop shop", waar alles zich onder 1 dak bevindt, alles wat nodig is voor een online sytsteem. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. En als ik je vertel wat de nieuwste features zijn ga ik je zeker overweldigen. 
Om een paar voorbeelden te noemen;
-Funnel systemen maken -Landingspagina's maken  -Automatische webinarsystemen - Challenge funnelsysteem
-Email marketing automatie -Smart Follow Up Funnel(s) -Membership site(s) -Online academie(s)
-Affiliate platform -En nog veeeeeeel meer. 
Allemaal in 1 Software! Je hoeft dus niet meer met verschillende providers te werken en hoge maandelijkse kosten te hebben omdat alles mogelijk is op 1 en dezelfde plek. Deze software is te gebruiken vanaf ca. 85 euro per maand.

EXTRA #8: AVG DIGITALE TRAINING TECHNIEK € 295,- ex btw

Met alle nieuwe wetgevingen die nu zijn doorgevoerd is het noodzakelijk dat jouw funnelsysteem AVG Proof is. In deze extra module bieden wij jou alle relevante informatie en alle benodigdheden als het gaat om de AVG. Hiermee kun jij jouw funnel systeem AVG Proof maken. We belichten met name hoe je dat praktisch/technische implementeert in jouw systeem. Daarnaast leveren we je een stappenplan en templates om dit toe te passen, zodat je dit niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken. LET OP je bent hier ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor. Wetgeving is jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarom is het ook altijd raadzaam om jouw algemene voorwaarden en privacy verklaring door een expert of jurist te laten opstellen/controleren. Zodat je er zeker van bent dat je wettelijk en juridisch gezien beschermd bent en dat jij jou aan de regels van de AVG wetgeving houdt. De reden dat we deze module hebben toegevoegd is dat het voor sommige ondernemers overweldigend overkomt en daarom hebben wij het inzichtelijk gemaakt zodat je je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. 
Klik Hieronder Op ‘Start Programma’ Button En
Begin Nu Jouw Unieke Reis Naar (Meer) Resultaat 
Dit is wat je ontvangt als je vandaag met het “Funnel Starter” programma start:
 • 1. Funnel Starter Programma (12 modules) t.w.v. 995 euro ex btw
 •  2. Plug & Play funnel systeem voor lead generatie t.w.v. 1.995 euro ex btw
 • 3. One page website (vernieuwde traditionele website) t.w.v. 995 euro ex btw
 • 4. Applicatie systeem om leads te genereren t.w.v. € 295 euro ex btw
 • 5. NIEUW AVG Proof training over de techniek (incl. templates) t.w.v. 295 euro ex btw
Totale waarde van het “Funnel Starter” programma is € 4.675 van alle elementen.
LET OP: Dit is geen fictieve waarde, dit is de exacte prijs per onderdeel wat je zou investeren als je het los zou af nemen bij ons.
Compleet digitaal online programma inclusief plug en play funnel systeem en one-page website met betaalsysteem.
Uniek aanbod als je nu start met het 'Funnel Starter' programma...
Compleet funnel starter programma
1.295,-
Bovengenoemde prijzen is exclusief 21% btw
 •         12 Modules Funnel Starter Programma; videolessen, opdrachten en tools              (12 maanden toegang tot membership en online ledenomgeving)          
 • Online implementatieworkshop; videotraining, PDF template en praktische uitleg
 • Extra #1: Één complete plug en play funnel systeem voor lead generatie
 • * Extra #2: Een one-page (traditionele) website
 • * Extra #3: Opzetten en koppelen applicatiesysteem
 • * Extra #4: Je ontvangt 14 dagen gratis proefaccount nieuwe all in-1 software
 • * Extra #5: NIEUW* AVG Proof training over de techniek (inclusief templates)
Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.
DE RESULTATEN VAN VOORGAANDE DEELNEMERS!
Bekijk hieronder de ervaringen en de transformatie...
"Dankzij Max zijn hulp had ik binnen een dag 300 aanmeldingen voor mijn eigen vruchtbaarheids challenge".
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
"Dankzij het Legacy programma ben ik weer de man die ik 30 jaar geleden kwijt ben geraakt".
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
"De combinatie van de marketing en de techniek vond ik heel erg sterk, eindelijk gaat het gebeuren".
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
"Van 42 naar over de 100 klanten per maand en heb ik er al 9 in mijn online programma".
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
Wat Je Gaat Leren In...
Het 'Funnel Starter' Programma Met Max

Hier zijn 9 krachtige doorbraken die je zal doormaken in het programma:

01  Psychologische verandering gebouwd voor succes.

Het unieke en essentiële aspect van dit programma is dat het start met het trainen van jouw mindset zodat jij jouw klanten, met alles dat je doet, voor de volle 100% kunt bedienen.

Je ontvangt strategieën die jou leren hoe jij de psychologie rondom sales en marketing kan ombuigen. Zodat wanneer jij de ervaring levert, dit ook natuurlijk aanvoelt, waardoor het super krachtig is voor jouw klanten. Dit zorgt voor consistent resultaat.

02  Bewezen strategieën, templates, casestudies en trainingen hoe je alles moet uitvoeren.

Het is niet zo dat ik jou de strategieën vertel en het je dan zelf maar laat uitzoeken hoe je het moet implementeren. Wij ondersteunen jou ook in de uitvoering hiervan doormiddel van templates, trainingen en voorbeelden. 

Wij willen namelijk zorgen dat je het ook gelijk gaat toepassen. Wij nemen je hier stap voor stap in mee. Wij laten je ook zien hoe en waarom elke stap die je van ons ontvangt zo goed werkt en we trainen je hoe je dit op jouw eigen business kunt gaan toepassen.

03  Consistent meer leads genereren.

Meer leads en meer potentiële klanten krijgen hoeft niet langer meer een zenuwslopend, onzekere en tijdrovende taak te zijn. Wij hebben al het denk en testwerk al voor jou gedaan. Wij hebben simpele stap voor stap trainingen toegevoegd om jou te leren hoe jij gemakkelijk en met plezier nieuwe leads kan genereren. Deze strategieën zijn zelfs zo dat als het allemaal geïnstalleerd is, het niet meer afhankelijk is van jouw aanwezigheid en tijd.  

04  Resultaat.

Al deze strategieën zijn getest, toegepast en verbetert in al die jaren dat wij en onze klanten het al toepassen en werken voor ontelbare businessmodellen en doelgroepen. Wij hebben al onze tijd en geld geïnvesteerd in het ontwikkelen hiervan. Wij hebben veel geleerd van alle fouten die onderweg gemaakt zijn zodat wij jou een bewezen systeem kunnen bieden die jou ook echt resultaat gaat opleveren.  

05  Geïnspireerd en vol goede ideeën omdat je leert van de beste in de industrie.

Naast dat we de beste strategieën, tools en technieken met je delen zorgen wij er ook voor dat jij als eerste op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkelingen. Door alle trainingen, workshops en masterminds die het team van Orange Funnels volgt loop je gegarandeerd voor op de rest van de spelers in de markt. We zullen je voorzien van energie en inspiratie waardoor je jouw creativiteit en flow los kan laten op jouw onderneming en vol goede ideeën effectief aan de slag kunt met het implementeren hiervan.  

06  Stap in jouw potentie om jouw klanten op het hoogste niveau te bedienen.

De strategieën die je ontvangt zijn niet zomaar strategieën. Je ontvangt geen ideeën waarmee je anderen kunt imiteren. Het is ontworpen om jou de vrijheid te geven jouw eigen creativiteit erop los te laten en volledig jouw eigen stijl te ontwikkelen zodat je uniek en onderscheidend hiermee kunt zijn. Uiteindelijk allemaal met als doel om jouw klanten te kunnen bedienen op het aller hoogste niveau.

07  Vergroot jouw impact en voldoening.

Op het moment dat jij jouw missie helder hebt. Een businessmodel hebt ontworpen die volledig bij jou (en jouw lifestyle) past, uniek en onderscheidend is. Vervolgens het systeem ontwerpt en bouwt die zorgt dat je jouw boodschap de wereld in brengt. Van daaruit op automatische piloot leads genereert, jouw diensten kan verkopen en jouw klanten kan bedienen vanuit het hoogste niveau dan kun je je vast wel voorstellen dat jouw impact en jouw voldoening automatisch groter wordt.  

08  Stap in de “Legend” zone en heb plezier.

Op het moment dat je onderneemt vanuit het bedienen van jouw klanten en wanneer je dit kan doen vanuit inspiratie en creativiteit. Wanneer je consistent resultaat kan leveren bij jouw klanten dan stap je automatisch in de “Legend” zone. Vanaf dat moment begint het pas echt leuk te worden.

09  Ervaar de vrijheid om jouw ideale leefstijl te leven.

Je wilt niet 12 uur per dag vast zitten op het kantoor om deze strategieën te laten werken. Tuurlijk moet je eerst zaaien voordat je kunt oogsten, alleen deze strategieën besparen je zoveel tijd en energie. Hiermee kun je echt een business vormgeven waarmee je jouw financiële doelen kunt behalen, de leefstijl kunt hebben waar je naar verlangt, vrijheid kan ervaren, meer tijd kan doorbrengen met de mensen waar je van houdt. En uiteindelijk dus tijd en vermogen te hebben om bij te kunnen dragen aan hetgeen dat jij belangrijk vindt.Onze gecommitteerde support team is hier voor jou.
Als hoofd van de Orange Funnels Support afdeling is het mijn doel om te zorgen dat jij de beste ervaring mogelijk hebt met ons programma. Support en klantsupport is een belangrijk onderdeel van Orange Funnels en wij doen ons uiterste best om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Je kunt altijd naar mij of ons team uitreiken als je vragen of behoefte aan support hebt. 

Dit kun je doen door te mailen naar: support@orangefunnels.com.

En voor mij rechtstreeks: leoni@orangefunnels.com
Het “Wow” effects is voor ons heel erg belangrijk, dit zal je dan ook terugzien tijdens het programma, de trainingen, de online sessies, de support, etc. 

Jouw groei en jouw resultaat is onze grootste passie. Dit programma en alles wat wij daar omheen doen is ontworpen om te zorgen dat jij de resultaten krijgt die je verdiend.

Mocht het om wat voor reden dan ook niet aan jouw verwachtingen voldoen, chroom niet om contact met ons op te nemen.

Wij staan voor je klaar!


Leoni van Rooy 
Wat zeggen onze klanten over ons support team?
Janet Schmidt;
"Ze zijn heel erg toegankelijk. Ik had op een feestdag een vraag gesteld en zelfs toen kreeg ik antwoord. Het is ontzettend fijn hoe je “ontzorgd” wordt."
Serena Hanse;
"Het is super dat als je een vraag stelt je gelijk geholpen wordt. En vooral ook dat ze altijd kijken naar oplossingen en mogelijkheden."
Manja Bodde;
"De support is top, overal is aan gedacht. Hoe alles er uit ziet, de details. Hoe dingen georganiseerd worden, tot aan de bloemetjes aan tafel."
Succesvolle ondernemers investeren in hun bedrijf
Zodat ze buitengewone prestaties kunnen leveren in hun bedrijf en ze volledig kunnen genieten van hun gewenste leefstijl.
In de wereld zien we 2 type ondernemers:
Lijders
1. Hebben geen focus
Lijders zien de bomen door het bos niet meer en krijgen daardoor nooit de belangrijke taken af waardoor ze niet het gewenste resultaat zullen behalen.

2. Verliezen kostbare tijd
Lijders proberen het zelf te doen en volgen overal webinars en gratis trainingen, ze gaan van training naar workshop maar worden steeds geconfronteerd met de realiteit en dat is dat ze geen resultaat hebben.

3. Investeren in de verkeerde dingen
Lijders geven hun geld liever aan 'zogenaamde experts' die gebakken lucht verkopen, dan aan vakmensen die weten waar ze het over hebben en denken zo goedkoper uit te zijn.

4. Zijn niet eerlijk naar zichzelf
Lijders proberen hun fouten goed te praten en blijven liever vasthouden aan iets dat niet werkt. Dan dat ze hun eigen fout erkennen. Omdat ze het anders zonde vinden dat ze de investering verloren zijn. 

5. Leven een middelmatig leven
Ze ervaren vaak stress en maken zich zorgen om van alles en nog wat. Ze hebben geen rust en kunnen niet genieten van het leven, laat staan een positief verschil maken in onze wereld waar ze later trots op kunnen zijn. Ze blijven hun hele leven hopen op iets wat niet gaat gebeuren om er vervolgens straks aan het einde van hun leven achter te komen dat ze het mis hadden. Het is triest maar waar.
Leiders
1. Hebben een scherpe focus
Leiders hebben overzicht en weten exact wat de dagelijkse taken zijn die leiden naar hun gewenste resultaat.

2. Gaan zorgvuldig met hun tijd om
Leiders zijn slim en schakelen de juiste vakmensen in die hun stap voor stap begeleiden naar het gewenste resultaat zodat ze ook tijd hebben om te genieten.

3. Investeren in de juiste dingen
Leiders weten wat de waarde is van vakmensen met de juiste informatie. Iemand die de weg weet zal jou sneller brengen bij de plek waar je wilt zijn. De tijd dat je aan uitzoekwerk kwijt bent verdien je nooit meer terug. 

4. Zijn eerlijk naar zichzelf
Leiders nemen verantwoordelijkheid en als ze vallen staan ze snel op. Ze weten dat vallen onderdeel is van het groeiproces, ze zijn niet bang en zijn altijd dankbaar voor de waardevolle feedback die ze onderweg ontvangen.

5. Leven een buitengewoon leven
Ze leven van uit integriteit en ervaren vrijheid in alles dat ze doen. Ze hebben rust en kunnen bewust genieten van alle belangrijke zaken in het leven. Als ze straks terug kijken op hun leven kunnen ze trots zijn op hetgeen ze gedaan hebben. Ze kijken terug op een leven vol leven waarin ze van betekenis konden zijn. Ze hebben volledige voldoening ervaren en kunnen met een vol hart sterven.
Wat Onze Legends Zeggen...
De Resultaten en Ervaringen van onze Deelnemers
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
Ben je klaar voor een betaalbare doorbraak?

Zonder twijfel zal dit levensveranderd voor je zijn.

Deze strategieën, tools en technieken hebben gewerkt voor ontzettend veel bedrijven in verschillende sectoren gewerkt.

Het heeft succes, veel geld, impact, educatie en heel veel plezier opgeleverd.

Hoeveel zou zo’n levensverandering voor jou waard zijn?

Hoeveel zou het je waard zijn om jezelf te bevrijden van stress, twijfel, uitstel omdat je niet weet wat je moet doen? Hoeveel zou het je waard zijn als je consistente fouten en tijdsverspilling kan vermijden? Dat je geen tijd meer hoeft te verspillen en het uitzoeken van hoe alles werkt? Hoeveel zou het je waard zijn als je jouw impact kan vergroten en eindelijk mensen kan bedienen vanuit jouw hoogste potentie?

Wat als jij jouw ‘Legacy’ kan gaan leven? Hoeveel zou je dat waard zijn?

Deze ervaringen zijn, zoals wij het zijn, met geen bedrag te omvatten. Hier kun je geen getal aan geven. Maar als ik er een prijs aan zou moeten geven dan kijk ik naar mijn 1:1 klanten privéklanten mij betalen om deze systemen en strategieën van mij te mogen leren.

Veel van mijn waardevolle 1:1 klanten hebben mij minimaal 20.000 euro betaald om te mogen leren hoe ze deze strategieën kunnen toepassen en resultaat kunnen behalen voor hun onderneming.

Want om heel eerlijk te zijn, dit gaat niet meer alleen over mij.  

Ons hele team heeft tijd en geld geïnvesteerd in het ontwikkelen, testen en toepassen van diverse strategieën, tools en technieken.

Het is de combinatie van ons sterke team, die ook echt allemaal expert zijn en hun kennis en ervaring met ons delen. Dan hebben we het over foto, video, strategie, techniek, content, copywriting, design, SEO, adverteren, community building, klantervaring, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer.

Als je al deze expert zou moeten inhuren om met jou te werken dan zou dat je veel meer kosten.

Vandaag de dag hebben we dit allemaal tot onze beschikking.

Hierdoor hoef je niet jarenlang te besteden aan uitzoekwerk en frustraties. En hoef je geen (tien)duizenden euro’s te investeren.

Wij geloven dat jij de persoon bent die verandering kan brengen in de wereld, wij geloven in jouw talent en expertise. En wij willen jou helpen om deze boodschap de wereld in te brengen. Wij willen jou helpen jouw zichtbaarheid te vergroten en dit bij zoveel mogelijk mensen te brengen.

Waarom?

Omdat wij geloven in JOU.

Jij hebt de kwaliteiten en de potentie om de wereld een betere plek te maken.

Daarom willen wij dit programma ook voor iedereen zo haalbaar mogelijk maken. Eigenlijk is het gewoon echt goedkoop voor de waarde die je ontvangt. Wij hebben de kosten voor dit programma zo laat mogelijk gehouden. Het zal dus niet in de honderdduizend euro’s zitten, zelfs niet in de tienduizenden euro’s.

Dit programma gaat jou alle kennis geven die jij nodig hebt om een onderneming neer te zetten waarmee jij vrijheid zal ervaren, een grote impact kan maken en inkomen kunt genereren, niet een paar keer maar jaar in jaar uit, consistent. Zodat jij jouw ideale leefstijl kunt leven.  

Een kans om ZONDER RISICO jouw onderneming te laten groeien en jouw “legacy” te gaan leven dankzij onze 30 dagen niet goed geld terug garantie.  
Dat je tevreden bent met het programma, de producten en de service die wij bieden is voor ons heel belangrijk.

Maar omdat er heel veel kostbare tijd, energie en zorg in het creëren en aanbieden van onze programma’s gaat zitten hebben we wel een strikt niet goed geld terug beleid. Het grootste gedeelte van onze content is digitaal en daarom kan een niet goed geld terug garantie ook leiden tot diefstal van onze programma’s en intellectuele eigendommen. Daar willen we voor waken aangezien wij onze ziel en zaligheid in onze programma’s hebben gestopt.

Tenzij de wet anders bepaald zal je begrijpen dat wij geen niet goed geld terug garantie geven als het gaat om onze 1:1 diensten, maatwerk trajecten en trainingen en daarnaast worden er alleen terugbetalingen gedaan onder onderstaande condities; toon aan, met bewijs dat je het volledige programma hebt doorlopen en aan elk onderdeel van het programma hebt meegedaan. Dus je hebt het volledige programma afgemaakt, alle opdrachten die gegeven zijn uitgevoerd en ondanks dat kun jij laten zien dat het programma niet voor jou gewerkt heeft, je kunt laten zien dat je geen resultaten of successen hebt behaald. Dit geldt voor alle online programma’s van Orange Funnels. Nogmaals, er zijn dus geen terugbetalingen mogelijk voor onze 1:1 diensten, maatwerktrajecten en trainingen.

Als je niet tevreden bent met jou aankoop mail dit dan naar support@orangefunnels.com. Voeg hierbij jou feedback toe en wij zullen jou bij correct aangeleverde documenten zonder pardon het geld terug storten.
Wat maakt het “Funnel Starter” programma anders dan andere programma’s?

01  Het is geen kopie of gebakken lucht.

Je ziet heel veel (online) marketing Guru’s die 1 op 1 dingen van andere experts kopiëren. We zouden je er een behoorlijke lijst van kunnen geven. En daarnaast zijn er ontzettend veel programma’s waar je veel geld voor moet betalen maar wat slechts gebakken lucht bevat. Geen concrete toepasbare stappen die jij kan inzetten om bij jou gewenste resultaat te komen. Wij leren jou ook, naast het geven van al deze strategieën, templates, technische kennis en tools, hoe je het eigen kan maken en kan zorgen dat het ook echt bij jou past. 

Bij andere programma’s kan het ook zijn dat je er resultaten uit haalt maar we zien te vaak dat deze mensen precies klinken zoals de rest. Ze zijn niet uniek en onderscheidend omdat ze het niet echt eigen maken. Bij dit programma bouw je echt jouw eigen persoonlijk merk die helemaal past bij jou stijl en jouw onderneming. En dat is niet te kopiëren.

02  Het is geen theorie, je leert van levende voorbeelden en bewezen strategieën.

We hopen dat je begrijpt wat we je hier aanbieden. Deze strategieën en templates die we jou geven is echt zodat jij jouw creativiteit kan loslaten op het moment dat je het implementeert. We gaan je ook echt laten zien waarom het zo goed werkt zodat jij deze winnende formule ook op jouw onderneming kan toepassen. Er zijn je velen voor gegaan die prachtige unieke ondernemingen hebben neergezet. 

Die uniek en onderscheidend zijn en hiermee ook echt buitengewone resultaten behalen.

03  Het is praktisch met heldere stappen die je gelijk kunt implementeren.

Naast alle training(en) en strategieën die je van ons ontvangt laten we je ook zien hoe je dit stap voor stap op jouw onderneming kan toepassen. Wij zorgen er ook voor dat je dit echt gaat implementeren in jouw onderneming (anders ga je namelijk GEEN resultaat ervaren). Dit doen wij door middel van extra ondersteuning, accoutability sessies, trainingsweekenden en support in onze besloten community. 

We laten je stap voor stap zien (digitaal en offline) hoe het allemaal werkt zodat je nooit het gevoel hebt dat je er alleen voor staat. En je nooit hoeft af te vragen of je het wel goed doet.

04  Jouw mindset en brein wordt getraind op succes.

Je ontvangt daarnaast ook training in het creëren van de juiste mindset.

We leren je hoe het menselijk gedrag werkt, hoe je kan verkopen met plezier, hoe jij geld kan verdienen met wat je het liefste doet. En dat dit alles natuurlijk aanvoelt en bij je past. Want als je onderneemt en het niet natuurlijk voelt, je geen plezier hebt in wat je doet zal je geen langdurige resultaten behalen.
Klik Hieronder Op ‘Start Programma’ Button En
Begin Nu Jouw Unieke Reis Naar Resultaat 
Dit is wat je ontvangt als je vandaag met het programma start:
 • 1. Funnel Starter Programma (12 modules) t.w.v. 995 euro ex btw
 •  2. Plug & Play funnel systeem voor lead generatie t.w.v. 1.995 euro ex btw
 • 3. One page website (vernieuwde traditionele website) t.w.v. 995 euro ex btw
 • 4. Applicatie systeem om leads te genereren t.w.v. € 295 euro ex btw
 • 5. NIEUW AVG Proof training over de techniek (incl. templates) t.w.v. 295 euro ex btw
Totale waarde van het “Funnel Starter” programma is € 4.575 van alle elementen.
LET OP: Dit is geen fictieve waarde, dit is de exacte prijs per onderdeel wat je zou investeren als je het los zou af nemen bij ons.
Compleet funnel starter programma
1.295,-
Bovengenoemde prijzen is exclusief 21% btw
 •         12 Modules Funnel Starter Programma; videolessen, opdrachten en tools              (12 maanden toegang tot membership en online ledenomgeving)          
 • Online implementatieworkshop; videotraining, PDF template en praktische uitleg
 • Extra #1: Één complete plug en play funnel systeem voor lead generatie
 • * Extra #2: Een one-page (traditionele) website
 • * Extra #3: Opzetten en koppelen applicatiesysteem
 • * Extra #4: Je ontvangt 14 dagen gratis proefaccount nieuwe all in-1 software
 • * Extra #5: NIEUW* AVG Proof training over de techniek (inclusief templates)
Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.
Ben JIJ Klaar Voor Jouw Doorbraak Naar Het Volgende Level In Je Business?

Dit is een extra weekend dat je kunt upgraden als je in het Funnel Starter programma zit (alleen voor 'Legends').

Sta op. Implementeer. Ervaar resultaat.

Er liggen 2 wegen voor jou klaar.

Je kunt kiezen voor de weg waarin je vast zit, je weet niet wat je moet doen, hoe je jouw boodschap naar buiten moet brengen, hoe je een groter publiek kunt bereiken en hoe je een grotere impact kunt maken. Dit is een plek waar je altijd zal twijfelen aan jouw waarde of de waarde van jouw content. Het is een frustrerende cirkel waarmee je veel geld en tijd verspilt. En op dit moment niet naar de wereld brengt wat je eigen graag zou willen.

Of… je kunt kiezen om op te staan, te implementeren zodat je ook echt resultaat kan ervaren.

Alle kennis, strategieën, tools en technieken die wij jou aanbieden zullen ervoor zorgen dat je ook echt alleen maar dat hoeft te doen.

Op te staan, te implementeren en resultaat te ervaren.

Dit doe je met zelfverzekerdheid, plezier en genieten. Dus als jij het pad wilt bewandelen van consistent meer leads genereren, meer sales, meer zichtbaarheid, meer klanten en een grotere impact…

Dan hoef je nog maar 1 ding te doen. ACTIE ONDERNEMEN. Pak jouw voordeel met deze korte weg naar succes.

Geen actie ondernemen zorgt ervoor dat je vast blijft zitten en dat je blijft worstelen met waar je nu bent. Het houdt je tegen om jouw klanten te kunnen bedienen, jouw hoogste potentie te benutten en jouw financiële doelen en jouw ideale leefstijl te behalen.

Wij kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen in ons programma, vandaag, en jou te mogen helpen jouw resultaten en jouw impact te vergroten.

Laten we samen de wereld bedienen, met onschatbare waarde!!

En laten we onze “Legacy” leven.

Groetjes Max

FAQ: Veel gestelde vragen en de antwoorden. 
Het doet ons erg goed om te zien dat we zoveel mensen hebben kunnen helpen met het ontwerpen en vormgeven van het funnelsysteem en alles dat daarbij komt kijken. We snapen dat voordat je met ons programma start je nog wat vragen hebt. Hier onder staan de meest gestelde vragen. 

Heb je nu behoefte aan persoonlijke contact om jouw vragen te stellen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button.
Hier een aantal van de veelgestelde vragen:

* Kan ik in het starter programma mijn eigen tempo bepalen?
* Kan ik het koppelen aan mijn bestaande website?
* Zijn er nog maandelijkse kosten?
* Kan ik ook extra begeleiding krijgen naast het programma?
* Heb ik alle funnelsystemen in eigen beheer?
* Kan ik in meer dan 3 of 6 termijnen betalen?

En nog een aantal meer :)

Bekijk hieronder vraag en antwoord:
1) Vraag: Wat ga ik leren in dit basis programma?

Antwoord: Alles dat je moet weten om een succesvolle winstgevende funnel te ontwerpen, bouwen en lanceren in 30 dagen. We nemen je stap voor stap mee in de 12 bouwstenen en alle techniek die je nodig hebt om jouw unieke funnelsysteem te bouwen. Dit programma is ontwikkeld voor starters en of ondernemers die voor het eerst met een funnelsysteem gaan werken. 

2) Vraag: Wat krijg ik er precies voor het basis programma?

Antwoord: Het zijn 16 modules met korte krachtige video’s en concrete opdrachten.Verder leveren we een kant en klaar plug en play funnelsysteem die speciaal is geoptimaliseerd voor leadgeneratie. Er zitten nog extra modules bij als adverteren, videoscripting en het opzetten en installeren van email en betaalsystemen. Daarnaast ontvang je ook de funnel masterclass en funnel workshop. Kortom alles wat je nodig hebt om jouw funnel systeem te ontwerpen, te bouwen en te lanceren.

3) Vraag: Werk het ook echt voor elke onderneming?

Antwoord: Het maakt niet uit wat voor onderneming je hebt, als je kijkt naar het menselijk consumptiegedrag dan kunnen we constateren dat 84% online op zoek gaat naar een oplossing. Dit is dus de plek waar jij je als ondernemer moet bevinden. En als jij dan tussen al die keuzes gepresenteerd wordt is het belangrijk je je jouw potentiele klant in de gelegenheid stelt om te ontdekken waarom ze voor jou moeten kiezen ten opzichte van jouw concurrent. Vanuit dat perspectief heeft dus elke ondernemer een funnelsysteem nodig. 

4) Vraag: Levert het ook daadwerkelijk resultaat op?

Antwoord: Het proces bewijst zich dagelijks bij onze klanten. Als je de stappen doorloopt die wij jou geven en je implementeert de 12 stappen van een funnel dan kan het niet anders dan dat je meer mensen bereikt. Een funnel filtert je potentiele klanten eruit.  

5) Vraag: Moet je technisch zijn om hier mee te kunnen werken?

Antwoord: Nee. Je hoeft niet technisch te zijn. Als je een word document kunt typen dan kun je ook met onze software omgaan. Het is wel belangrijk dat je zakelijk inzicht hebt en bereid bent om te leren. 

6) Vraag: Moet je verstand hebben van marketing?

Antwoord: In onze programma besteden we aandacht aan marketing. We leren jou de relevante principes en strategieën als het gaat om marketing die vandaag de dag werkt.  

7) Vraag: Moet je al een bepaalde omzet draaien om met een funnelsysteem te kunnen werken?

Antwoord: Je moet wel een oplossing bieden waar de markt behoefte aan heeft. Dat noemen wij “proof of concept”. Dus dat je een idee hebt waar je ook echt mensen mee kunt helpen en waar ze ook bereid zijn om voor te betalen. Mocht je dit nog niet hebben dan hebben wij ook een programma waarin we je stap voor stap begeleiden in het ontwerpen van een winstgevend businessmodel.  

8)  Vraag: Heb je een online programma nodig om dit te kunnen doen?

Antwoord: Je hebt geen online programma nodig. De laatste fase van een funnel kun je voor verschillende doelstellingen inzetten. Je kunt leadgeneratie, online verkoop en grote potentiele opdrachtgevers realiseren. Bij online verkoop kun je dus een online programma inzetten maar dat hoeft niet. Wel zien wij dat steeds meer mensen graag online informatie consumeren dus het kan wel heel effectief werken. Vooral als je meer mensen wilt bereiken en meer wilt automatiseren. 

9) Vraag: Wat als ik starter ben en nog geen klanten heb?

Antwoord: Als je starter bent en nog geen klanten hebt dan is dit een mooie programma waarmee je gelijk de juiste basis neergezet met de juiste strategie. Onze bestaande klanten zeggen geregeld, had ik deze informatie maar gelijk gekregen toen ik startte. 

10) Vraag: Hoe lang duurt het basisprogramma?

Antwoord: Het programma is ontwikkelt om binnen 30 dagen je funnel te kunnen ontwerpen bouwen en lanceren. Maar je kunt er langer over doen! je hebt 12 maanden toegang tot de online cursus. Dit kun je ook nog verlengen aan het einde van het jaar. 

11) Vraag: Hoe zit het met dat plug en play systeem? Wat houdt dat in en wat krijg ik er precies voor?

Antwoord: Na het ontwerpen van jouw unieke winstgevende funnel (bouwtekening) is het belangrijk dat je deze strategie gaat vertalen naar een werkend funnel systeem. Dit kun je vergelijken met een website – alleen dan van deze tijd. Normaal gesproken zou je deze werkzaamheden uitbesteden aan een webbouwer of technisch bureau, wat hoge kosten met zich mee kan brengen. En daarnaast heeft 98% van deze webbouwers geen verstand van funnelsystemen. Je ontvangt van een kant en klare plug en play systeem, wat al voor jou gebouwd en technisch gekoppeld is. Maak een paar simpele aanpassingen met jouw eigen content en je bent klaar om te lanceren.  

12) Vraag: Zitten er nog extra kosten aan verbonden. Naast de kosten voor het basisprogramma?

Antwoord: Ja net als met een website hosting zitten er ook hosting kosten aan het funnel systeem. Hiervoor huur je als het ware een stukje ruimte op het internet. De hosting kosten tot 30 funnelsystemen bedraagt circa 89,- euro per maand. De eerste 14 dagen kun je deze software gratis uitproberen. Daarnaast heb je een emailsysteem nodig om alle mailtjes automatisch te versturen. Deze tool is beschikbaar vanaf 15 euro per maand (afhankelijk van de grote van jouw mailinglijst). Deze tools staan los van ons programma. Als je een online business wilt runnen heb je minimaal deze tools nodig. Net als je een pand nodig hebt als je een winkel wint runnen. Gelukkig zijn de kosten vandaag de dag een stuk lager om online te ondernemen. 

13) Vraag: Wat als ik al een Wordpress pagina heb, kan ik dit dan nog gebruiken?

Antwoord: Jazeker, die kun je gewoon behouden. Je kunt heel simpel je funnelsysteem daar aan koppelen. 

14) Vraag: Moet ik een website hebben om met een funnel te kunnen werken?

Antwoord: Nee. Je hebt geen website nodig om een funnel te laten werken. Het is een op zichzelf staand iets. 

15) Vraag: Hoe lang heb ik toegang tot dit basis programma?

Antwoord: Je kunt deze video’s 12 maanden bekijken.
Echter zouden wij je adviseren daar niet zo lang mee te wachten. Tijd is kostbaar.

16) Vraag: Kan ik het ook voor meerdere bedrijven inzetten?

Antwoord: Absoluut. Het is belangrijk om te snappen hoe deze principes werken maar vanaf dat moment is het niet meer weg te denken en weten we zeker dat je het wilt gaan inzetten voor andere producten/diensten en of bedrijven. (als je hier ambities voor hebt)
 
17) Vraag: Kan ik ook hulp krijgen bij de technische stuk?

Antwoord: Er zijn programma’s waarin we je stap voor stap begeleiden in de techniek, dit kun je vinden in ons Legacy Programma en de Funnel Opleiding. Daarnaast zit er bij de software een live chat waar je jouw technische vragen aan kunt stellen. En daarnaast kun je ook altijd extra sessies bijboeken van onze strategische en technische support. 

18) Vraag: Geven jullie ook 1:1 begeleiding?

Antwoord: We leveren naast onze programma’s ook losse sessies bestaande uit hele en halve dagsessies, maatwerktrajecten en ook in company

19) Vraag: Hoe zit het met de 30 dagen niet goed geld terug garantie?

Antwoord: Wij hebben een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Bekijk deze voorwaarden onderaan deze pagina of bij de sectie waar we deze garantie toelichten. 

20) Vraag: Kan ik ook meerdere funnels bouwen met het systeem?

Antwoord: Deze software stelt je in staat om makkelijk funnelsystemen te dupliceren en je kunt voor ca. 89,- euro per maand tot 20 funnel systemen bouwen en hosten. 

21) Vraag: Leveren jullie ook maatwerk?

Antwoord: Ja. Wij leveren ook maatwerk. Wil je hier meer informtatie over vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. 

22) Vraag: Helpen jullie ook met het emailsysteem?

Antwoord: Zowel in ons doe het zelf als doe het samen met ons programma, zit alle informatie met betrekking tot het emailsysteem. 

23) Vraag: Hoe zit het met de AVG?

Antwoord: In onze programma’s geven we praktische instructievideo’s waarmee je jouw funnelsysteem AVG proof kunt maken. 

24) Vraag: Helpen jullie ook met advertenties opzetten?

Antwoord: Zowel in ons doe het zelf als doe het samen met ons programma, zit alle informatie dat je nodig hebt om advertenties op te zetten en te optimaliseren. 

25) Vraag: Krijg je ook ondersteuning bij het maken van de video’s?

Antwoord: Zowel in ons doe het zelf als doe het samen met ons programma ontvang je alle scripts, template en tools voor het vormgeven en zelf opnemen van jouw video’s. Daarnaast kun je ook het videowerk door ons professioneel laten opnemen en editen. Daarbij begeleiden en coachen we je ook in dat hele proces, zodat je hoge kwaliteit goed converterende video’s hebt voor jouw funnel systeem en online marketing. 

26) Vraag: Zit er ook een online academie bij?

Antwoord: Bij het doe het zelf programma zit geen online academie, deze is wel los verkrijgbaar of bijgevoegd in ons Legacy Programma. 

27) Vraag: Wat kan ik allemaal met de alles 1 software?

Antwoord: Alle tools en elementen zijn aanwezig om een complete online business te runnen. Landingspagina’s, content pagina’s, sales pagina’s, membershipsites, online academie, emailsysteem, marketing automation, messenger bots, affiliate platform en er worden steeds weer nieuwe tools aan toegevoegd. Tools die actueel zijn en door succesvolle marketeers worden ingezet. 

28) Vraag: Zitten er nog maandelijkse kosten aan verbonden?

Antwoord: Ja net als met een website hosting zitten er ook hosting kosten aan het funnel systeem. Hiervoor huur je als het ware een stukje ruimte op het internet. De hosting kosten tot 30 funnelsystemen bedraagt circa 89,- euro per maand. De eerste 14 dagen kun je deze software gratis uitproberen. Daarnaast heb je een emailsysteem nodig om alle mailtjes automatisch te versturen. Deze tool is beschikbaar vanaf 15 euro per maand (afhankelijk van de grote van jouw mailinglijst). Deze tools staan los van ons programma. Als je een online business wilt runnen heb je minimaal deze tools nodig. Net als je een pand nodig hebt als je een winkel wint runnen. Gelukkig zijn de kosten vandaag de dag een stuk lager om online te ondernemen. 

29) Vraag: Wat is een one page (website)?

Antwoord: Een one page is een nieuwe geoptimaliseerde variant van de traditionele website. Uit onderzoek is gebleven dat mensen binnen 7 sec beslissen of ze hun kostbare tijd gaan investeren of niet. Het is dan van groot belang dat je binnen 7 sec de attentie grijpt en behoud van de potentiele klant. De complete strategie, template en techniek wordt stap voor stap toegelicht in dit programma. 

30) Vraag: Kan ik ook facturen automatiseren met het online betaalsysteem?

Antwoord: Ja dat kan. Tegen een vergoeding van 7,50 euro per maand kun je het hele facturatie proces mbt je online betaalsysteem geheel automatiseren. Het is zelfs mogelijk om een debiteurenbeheer daarin te voegen zodat je volledig ontzorgd wordt. 

31) Vraag: Kan ik op elk moment beginnen?

Antwoord: Je kunt op elk moment instappen, zolang het aanbod geldt. We hebben onze programma’s recentelijk vernieuwd dus wij verwachten dit niet op korte termijn weer te veranderen. Maar mocht dit het geval zijn dan zullen we dit zorgvuldig communiceren. 

32) Vraag: Heb ik het funnelsysteem in eigen beheer?

Antwoord: We laten je zien hoe je een eigen account aanmaakt. Wij zetten het funnelsysteem over in je eigen account zodat je het zelf kan beheren. Je bent dus nooit meer afhankelijk van externe partijen. 
Klik Hieronder Op ‘Start Programma’ Button En
Begin Nu Jouw Unieke Reis Naar Resultaat 
Bekijk het resultaat van Jefta
Onze één op één 'Done for you' traject is helaas niet voor iedereen een optie. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alle kennis, strategieën, concepten, principes, tools, systemen en software te vertalen naar een 'Done with you' programma dat voor meer ondernemers of starters toegankelijk is. Dus als het ware ontvang je ons 15.000,- euro programma in een digitaal programma inclusief 3 complete funnel systemen, online academie en 3 live weekenden bij ons op kantoor.
ALS JE STRAKS TERUGKIJKT OP JOUW LEVEN...
WAAR WIL JE DAN PRECIES TROTS OP ZIJN?
 'WE ARE LEGENDS' 
I am on a mission to impact the world
I live by integrity and my core value's 
I have a clear vision for the future 
I live to inspire and empower others 
I am not a victim, because i take responsibilitiy 
I believe anything is possible and bend my own reality 
I embrace my failures because it's part of my growth 
I have a unique message to share with the world
I am free and live my life on purpose and joy
I contribute to the things i believe in 
I am willing to do the f*cking work 
I will share my love and potential to serve the world 
I am an expert and OPERATE at the highest level 
I don't talk but do and get things done 
I am fulfilling my dreams and goals
I LIVE MY LEGACY
Onze contributie 10% van onze winst wordt gedoneerd aan de Brinezza Foundation deze stichting 
uit naam en ter nagedachtenis van Max zijn moeder steunt meerdere goede doelen 
voor mens en dier in binnen en buitenland.
Neem alvast een kijkje in ons 'Funnel Starter' programma.
Om jou te voorzien van een unieke en maximale leer ervaring hebben we de afgelopen 18 maanden hard gewerkt en veel geïnvesteerd in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van dit platform voor het Funnel Starter en Legacy Programma. Onze doelstelling was om het zo gebruiksvriendelijk te maken dat het een optimaal mooi en unieke ervaring is. Wij gebruiken de nieuwste technologie waar jij onze informatie, videolessen, downloads, templates en tools kunt gebruiken, waar je ook bent ter wereld met een goede internet verbinding kun je op alle devices werken aan jouw transformatie en groei. 

We verwachten en geloven dat dit de vernieuwde weg is voor ondernemers om (door) te groeien naar het volgende level.
Alle mogelijkheden om door te groeien op een rijtje:
Funnel Workshop
Een digitale workshop waarin Max jou stap voor stap begeleid in het ontwerpen van jouw unieke funnel strategie en systeem.
Funnel Starter
Een 30 dagen doe het zelf programma voor funnel starters inclusief templates, videolessen en kant en klaar funnel systeem.
Legacy Programma
Een 90 dagen doe het samen met ons programma voor professionals incl. coaching, 3 systemen, academie & live weekenden.
Business Breakthrough
Een geheel verzorgd 4-daags doorbraak weekend waar jij het gat gaat dichten tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek aan.
Legacy Full Circle
Een compleet 12 maanden traject met persoonlijke begeleiding voor de expert die wil door groeien naar groeifase 4.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek aan.
Funnel Opleiding
Een 12 maanden programma voor VA's en/of andere dienstverleners die een expert willen worden op het gebied van funnels.

Vraag hiervoor een vrijblijvend gesprek aan.
   © 2018 Orange Funnels       Voorwaarden      Privacy
Orange Funnels Verdien Disclaimer: Wij geloven niet in “wordt snel rijk” programma’s – wij geloven alleen in hard werken, waarde toevoegen en het creëren van een omgeving waarin integriteit, passie, groei, vrijheid, contributie en resultaat centraal staat. Onze programma’s zijn vorm gegeven om jou te ondersteunen jouw boodschap met een groter publiek te kunnen delen. Zodat jij een verschil kan maken in de wereld terwijl jij en jouw onderneming groeien. Als we kijken naar de wet dan kunnen en zullen wij je geen enkele garantie geven over de resultaten die je kunt behalen met de kennis, de waarde, de strategieën, tools en technieken die we je aanbieden. Wat wij wel kunnen doen is je laten zien wat voor ons gewerkt heeft, dagelijks voor onze klanten werkt en hopelijk ook bij jou de gewenste resultaten zal opleveren. Wat we in ieder geval wel weten is dat de ondernemers die er voor de volle 100% voor gaan, hun roeping volgen, daadwerkelijk hun kennis en expertise delen met de wereld, zichtbaar zijn en iedere keer na dat ze vallen weer opstaan, de grootste kans op slagen hebben. Geen excuses, geen spijt, niet terug kijken naar wat geweest is. Wij zijn hier op jou te helpen maar jij bent degene die ACTIE moet ondernemen. Mee eens? We geven je waardevolle content, we geven je richting, strategieën die je vooruit zullen brengen. Alle producten en diensten bij Orange Funnels zijn voor educatie en informatie doeleinden. Niks op deze pagina, of op andere websites van ons, of welke content dan ook die wij delen geven wij een garantie af voor resultaten, verdiensten en succes. En daarnaast geven wij ook geen wettelijke, medische of ander professioneel advies. Ook niet als het gaat om boekhoud of belastingtechnische zaken. Alle bedragen die wij op pagina of op andere website van ons benoemen zijn illustraties of concepten als voorbeeld. Dit is dus voor jou geen garantie en vanuit ons ook geen belofte. Niet voor nu en ook niet voor de toekomst. Als je beslissingen neemt op basis van de informatie die wij delen zowel op onze website, in onze trainingen of tijdens ander contact, is er ook de mogelijkheid dat je geld verliest en misschien geen geld verdiend. Wees je bewust van je eigen verantwoordelijkheid hierin. Mocht je financiële keuzes maken of dingen aanschaffen raadpleeg dan eerst jouw financieel adviseur. Check bij jouw accountant, jurist of professioneel adviseur voordat je hierop actie onderneemt. Door middel van het registeren bij ons programma stem je in dat wij niet verantwoordelijk zijn voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op elk moment, onder welke omstandigheden dan ook. Wij delen dit met jou omdat integriteit en openheid heel erg belangrijk voor ons is. We willen graag transparant zijn. We houden onszelf en jou hierin accountable. Bedankt voor het lezen. Tot de volgende keer, be bold and stay awesome. And live your Legacy. 

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en privacy pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.  

Orange Funnels is onderdeel van Field Of Dreams Academy  |  Visbystraat 7, 7418 BE Deventer  |  kvk: 28088581
BTW: 175326836.B01  |  TEL: +316-21852237  |  EMAIL: max@fieldofdreams.academy