countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Ben Jij Klaar Om Door Te Groeien Naar Het Volgende Level?
Ontwerp, Bouw en Lanceer Jouw Unieke Marketing 
en Sales Funnel Systeem inclusief Online Academie 
In 30 Dagen Zonder Technisch Gedoe
Ontwerp, Bouw en Lanceer Jouw Unieke Marketing 
en Sales Funnel Systeem inclusief Online Academie 
In 30 Dagen Zonder Technisch Gedoe
Compleet Online "Doe Het Zelf" Programma met 12 Modules met korte videolessen, 
handige template en roadmap waar we je stap voor stap begeleiden in het proces. 
Het programma is inclusief 1 kant en klaar Plug en Play Funnel Systeem. 
Maak een Paar Simpele Aanpassingen en Je Kunt Lanceren.
Compleet Online "Doe Het Zelf" Programma met 12 Modules met korte videolessen 
inclusief handige template en roadmap waar we je stap voor stap begeleiden in het proces. Het programma is inclusief 1 kant en klaar Plug en Play Funnel Systeem. 
Maak een Paar Simpele Aanpassingen en Je Kunt Lanceren.
Start vandaag met het implementeren van een systeem voor meer zichtbaarheid, klanten en omzet
Start vandaag met het implementeren van een systeem voor meer zichtbaarheid, klanten en omzet
Programma informatie...
Hier is exact wat je gaat ontvangen in dit complete 'Doe het zelf' programma. Bekijk hieronder alle elementen.
Hier is exact wat je gaat ontvangen in dit complete 'Doe het zelf' programma. Bekijk hieronder alle elementen.
HET LEAD GENERATIE PROGRAMMA IS VOOR ONDERNEMERS DIE MEER KLANTEN WILLEN.
GROEIFASE 1 GAAT OVER CONSISTENTE LEAD GENERATIE EN ZICHTBAARHEID.
FUNNEL STARTER PROGRAMMA IS VOOR STARTERS VOOR GROEIFASE 1.

GROEIFASE 1 GAAT OVER CONSISTENTE LEAD GENERATIE EN ZICHTBAARHEID.
MODULE #1: DOELSTELLING
De eerste stap is om helderheid te krijgen in wat jouw doelstellingen zijn. Waar wil jij graag naar toe met jouw business en lifestyle. We gaan samen aan de slag om een 'bullet proof' business plan op te zetten en gaan samen op verschillende gebieden identificeren wat je wensen zijn. We gaan onderzoeken waar je goed in bent en hoe we vanuit die context een product en/of dienst kunnen vormgeven en/of optimaliseren waar de markt ook echt op zit te wachten en ook bereid is om voor te betalen. Verder geven we jou onze handige plan en productiviteit tools die jij direct kunt inzetten om te zorgen dat je meer focus hebt en meer rendement uit je dag haalt. Aan het einde van deze module weet je exact waar je naartoe gaat en heb je helder wat je nodig hebt om daar te komen. 
MODULE #2: DOELGROEP
Nu jouw doelen bekend zijn en we hebben een plan daar te komen! Gaan we nu aan de slag met een van de belangrijkste onderdelen van het vormgeven van een succesvol en winstgevend bedrijf. We gaan samen jouw ideale klanten in kaart brengen en een doelgroep analyse doen zodat we straks maximaal rendement kunnen halen uit jouw funnel. Verder gaan we een fundament bouwen voor jouw business. Hierin is het belangrijk dat je exact kunt verwoorden wie je bent en waar je voor staat. Anders snapt jouw toekomstige klant niet goed waarom ze voor jou moeten kiezen. En uiteraard geven we jou in deze module ook weer handige (gratis en betaalde) tools en technieken die jij kunt inzetten om sneller bij jouw gewenste resultaat te komen.
MODULE #3: BOODSCHAP
Als we een duidelijk klantprofiel hebben opgesteld is het nu tijd voor het ontwerpen van een heldere communicatie. Nu we ze gevonden hebben is het belangrijk dat ze zich ook aangesproken voelen. In een aantal praktische korte videolessen en opdrachten begeleid ik je door de belangrijkste concepten, strategieën en principes. Als je deze stappen goed doorloopt zul je merken dat je straks veel meer conversie gaat ervaren omdat je boodschap en verdere communicatie goed zijn werkt doet. In dit stuk worden zoveel fouten gemaakt en laten ondernemers zo veel kansen en omzet liggen. Voor elk onderdeel in de funnel maar ook daarbuiten geven we jou een stap voor stap al onze formules die volledig door ons is uitgetest en geoptimaliseert is. Deze module heeft de potentie om jou te helpen meer mensen te bereiken en dus ook meer omzet te realiseren.
MODULE #4: AANBOD
Voordat we jouw funnel gaan bouwen is het eerst belangrijk dat je exact weet wat je gaat aanbieden in de sales fase van de funnel. In deze module neem ik je weer mee in een aantal praktische korte videolessen met bijbehorende opdrachten. Ik laat je zien hoe je een goed converterend product of dienst vormgeeft die voor maximaal resultaat voor jou klant gaat zorgen, wat uiteindelijk resulteerd in veel aanbevelingen, ambasadeurs en meer verkoop. Verder laat ik je zien hoe je jouw prijs bepaald en hoe jij een unieke en aantekkelijk framewerk ontwerpt wat uniek is en de intresse van jouw potentiele klant(en) zal wekken. Daarnaast leer ik je alles over positionering en hoe je de Nr#1 expert word in jouw marktsegment. 
MODULE #5: BEZOEKERS
Online zijn er allemaal verborgen snelwegen te vinden waar al jouw ideale klanten te vinden zijn. Maar hoe vind je die snelweg? In deze module laat ik het je zien. Ik geef je inzicht in alle kanalen en platformen. De traditionele media is een transitie aan het door maken en het is van groot belang dat jij met de nieuwe media kanalen leerd omgaan. Het is namelijk nog nooit zo goedkoop geweest om hoge kwaliteit klanten te werven. Verder geven we jou inzicht in alles wat relevant is op gebied van social media. Zodat je geen kostbare tijd verspild aan oude methodes en strategieen die niet meer werken. De tijd gaat zo snel, het is al een baan op zich om bij te houden wat wel werkt en wat niet. Wij hebben en doen dat allemaal voor jou en investeren daar veel tijd en geld in zodat jij je kunt focussen op belangrijke zaken. De inhoud van het programma wordt constant geupdate zodat jij altijd als eerste de nieuwe ontwikkelingen kunt inzetten voor je business.
MODULE #6: BRUG CONTENT 
In deze module laten we je zien hoe relevate brug content maakt, dez content is de brug tussen jou en jouw potentiële klanten die nog nooit van jou gehoord hebben. Het is van groot belang dat nieuwe ideale klanten door de juiste deur jouw wereld inkomen. Dit bepaald namelijk de rest van het perspectief waarmee ze naar jou en jouw bedrijf zullen kijken. We laten je alle soorten brug content zien en hoe je het exact maakt en welke tools je eventueel kunt inzetten. Op de universiteit van Michigan hebben ze veel onderzoek gedaan naar het pre-frame concept, de resultaten waren veelzeggend. Wij hebben uit dit onderzoek waardevolle inzichten gehaald en deze vertaald naar praktische acties die jij kunt doen om dit voor jou te laten werken.
MODULE #7: LEAD MAGNEET
Als we jouw ideale klanten door middel van de relevante brug content jouw wereld in hebben gekregen is het belangrijk dat dat we ze naar de volgende stap in jouw funnel begeleiden. Dit doen we aan de hand van een aantal strategieën en één daarvan is het ontwerpen en vormgeven van jouw lead magneet. We laten je stap voor stap zien wat hierin de opties zijn en hoe je het maakt. In deze fase willen we alle potentiële klanten in de gelegenheid stellen om te ontdekken wie jij bent, wat jij exact doet en waar jij voor staat. Verder zullen ze ontdekken waarom ze voor jou moeten kiezen ten op zichte van alle andere opties die er zijn. We laten ze op een laagdrempelige manier kennis maken met jouw kwaliteit en zullen ze meenemen in een strategisch (filter) proces. Ik kan je alvast iets verklapen het tijdperk van het e-book is voorbij, je zult echt met iets meer moeten komen. Wij laten je exact zien hoe je dat doet!
MODULE #8: CONNECTIE 
Nadat ze zicht hebben aangemeld voor jouw lead magneet willen we nu direct op een dieper level connectie met ze maken (net als in het echte leven). Hierin laten we je de exacte strategie en template zien om dit op de juiste manier vorm te geven. Story telling is hierin een belangrijk onderdeel. We gaan aan de hand van een script jouw persoonlijke verhaal weergeven zodat het volledig authentiek is en precies weergeeft wie jij bent als persoon/bedrijf. Mensen doen namelijk geen zaken met logo's maar met het verhaal achter het logo. Ik heb bij veel van onze klanten gezien dat ze in deze video de deal al hadden geclosed met hun klanten. Als je deze video op de juiste manier vormgeeft hoef je nooit meer iets te verkopen. Verder heb ik nog wat handige tools en strategieën voor je voor deze fase.
MODULE #9: WAARDEVOLLE CONTENT
Nu dat je connectie met ze hebt, is het belangrijk dat je waardevolle relevante content geeft. Zodat ze zelf het inzicht krijgen dat ze jouw dienst/product nodig hebben. In deze module laat ik je exact zien hoe je dit vorm geeft. Ik heb jaren lang allerlei mogelijkheden uitgetest. Ik geef je graag de exacte stappen die op dit moment het beste werken. Als je dit op de juiste manier vormgeeft dan kun je op automatische piloot online verkopen realiseren. Daarnaast kun je zorgen dat je alle leuke betalende klanten uitfiltert en dat je alleen je kostbare tijd investeert in de mensen die ook echt de potentie hebben om klant bij jou te worden. Zo zul je in 1 op 1 gesprekken in real life en/of aan de telefoon een hogere convertieratio ervaren.
MODULE #10: CONVERSIE
In deze fase van de funnel draait het allemaal om conversie. Hier willen we alle uitgefilterde hoge kwaliteit potentiële klanten helpen om de juiste keuze voor zichzelf te maken. Hier gaan we ze de mogelijkheden presenteren en een voorstel/aanbod doen. Er zijn 6 verschillende manieren hier je dit kunt doen, we laten ze alle 6 stap voor stap zien. Verder ontvang je een heldere structuur en een script zodat jij jouw potentiële klanten kunt converteren naar (vaste) klant. Veel ondernemers weten dit niet, maar voordat een persoon overgaat tot aankoop doorlopen ze mentaal 5 fases voordat ze de keuze maken. We leren je stap voor stap hoe dit werkt zodat je nooit meer hoeft op te kijken tegen het sales proces. Alleen deze module is de volledige investering al waard is ons verteld. Doe er je voordeel mee. 
MODULE #11: LEVERING 
Op het moment dat je een nieuwe klant hebt wil je natuurlijk direct een WOW-ervaring geven. We laten je graag zien wat je kunt doen om een onvergetelijke indruk te maken. Daarnaast laten we je zien hoe je dit proces (in de meeste gevallen) kunt automatiseren. Als je een online programma hebt dan kun je die heir direct en automatisch digitaal leveren. Wat uiteindelijk zorgt voor passief inkomen en meer vrije tijd voor andere zaken.
Wat tegenwoordig ook fijn is dat we ook automatisch na de geslaagde betaling een mailtje kunnen versturen met de aankoopfactuur, zodat je nooit meer handmatig facturen hoeft te maken en opsturen. Dit zal jou wederom veel kostebare tijd besparen.
MODULE #12: OPVOLGING 
Email is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Maar wat veel mensen ook niet weten - is dat het allemaal automatisch kan. Ja, ik hoor je denken; zo'n standaard mailtje die iedereen krijgt zeker. Nee, dat is niet wat ik bedoel. Ieder persoon is anders, dus ieder persoon heeft ook een andere benadering nodig. Daar spelen wij uiteraard op in. Daarnaast kan het misschien overweldigend of ingewikkeld klinken?! Hoe zet je zo'n systeem dan op en hoe koppel je dat aan een website? Dat is precies wat ik jou stap voor stap ga laten zien. Wat je in deze module gaat leren is het volgende; opzetten campagne, strategie bepalen, workflow ontwerpen, lay out e-mail(s) ontwerpen, een converterende e-mailtemplate en uiteraard de integratie met het funnelsysteem (koppeling)
EXTRA #1: PRODUCTLADDER 
In deze module leren we je een belangrijk concept dat er voor gaat zorgen dat je op een strategische manier meer omzet en winst gaat genereren voor jouw business. We nemen je in korte videolessen stap voor stap mee in het vormgeven van jouw eigen product ladder. We leggen uit en laten zien hoe het exact werkt en geven je daarna concrete opdrachten zodat je zelf aan de slag kunt. Er zijn helaas te veel ondernemers die geen gebruik maken van dit concept.
EXTRA #2: SOCIAL MEDIA ADS 
Nu dat je een goed vormgegeven converterende funnel het opgezet is het belangrijk dat we de juiste bezoekers hier heen gaan sturen. Zodat het funnel systeem zijn werk kan doen (dat is alle leuke betalende klanten uit filteren) zodat jij elke maand consistent nieuwe leads binnen haalt voor jouw business. Tegenwoordig zijn er zo veel mogelijkheden. We geven je graag een overzicht en voordelen per platform en leggen je exact uit hoe het werkt zodat je er zelf mee aan de slag kunt.
EXTRA #3: DESIGN & SCRIPTS 
Het oog wil ook wat! Daarnaast vertellen beelden ook een verhaal en communiceert het non verbaal ook waar jij voor staat en wat voor kwaliteit je levert. In deze praktische module laten we je zien hoe je met handige (gratis) tools aan de slag kunt om jouw visuele communicatie op te zetten. Daarnaast begeleiden we jou in het vormgeven van een goede structuur en scripts voor jouw video's. audio's en teksten. Beelden zijn erg belangrijk maar wat je zegt in jouw video(s) ook. Daarnaast bieden wij jou een geoptimaliseerde scripts die gaan zorgen voor maximaal resultaat. We geven je ook nog handige tips en tools voor alles wat met video en audio te maken heeft. Dus vind je het spannend om jouw eerste video/audio te maken? Geen zorgen wij helpen je graag! 
EXTRA #4: TEMPLATES EN IMPLEMENTATIE MODULE
In deze implementatie module gaan we samen stap voor stap alles doorlopen en integreren. Aan de hand van onze waardevolle template geven we jou overzicht en een stappenplan zodat je onderweg niet afwijkt. Verder hebben we een allemaal korte praktische instructievideo die jou exact laten zien op welke knopjes te drukken en welke handige dingen je nog meer kunt met dit systeem. Alle tools die jij nodig hebt hebben we verzameld en is in de meeste gevallen ook gratis te gebruiken. De template die je hiernaast ziet kun je downloaden en fungeert als een overzichtelijke handleiding. Er zijn regelmatig ondernemers en zelf concurrenten die ons veel geld bieden voor alleen deze template. 
EXTRA #5: PLUG EN PLAY FUNNEL SYSTEMEN €1.995,- ex btw
Vroeger was het zo dat je ontwerpers en websitebouwers moest inhuren. Dat ging aardig in de papieren lopen. Tegenwoordig is het een stuk makkelijker geworden, maar het is nog nooit zo makkelijk geweest als wat de software die wij hebben biedt. Je krijgt van ons een compleet plug & Play Funnel systeem waar je slechts de plaatjes en de teksten hoeft te veranderen. Als je weet hoe je een word document maakt, dan lukt dit zeker. Deze funnel systemen bouwen wij normaal gesproken vanaf 1.995,- per stuk. Je ontvangt nu dit complete funnel systeem, het is al helemaal voor jou gebouwd. Één Funnel Systeem voor lead generatie (zowel voor afspraken als online verkoop in te zetten). Al deze systemen hebben wij getest en geoptimaliseerd waardoor ze een hoge conversie afleveren. Het is dus slechts kiezen met welk van deze 3 jij wilt starten en wat het beste bij jouw business model past. 

LT-Funnel Systeem "Lead Generatie"

Dit kant en klare plug en play funnel systeem is te gebruiken voor lead generatie en online verkoop van bijvoorbeeld; dienstverlening, live event, workshop, een product of dienst. Dit systeem is getest en geoptimaliseerd voor een hoge conversie.
DAARNAAST ONTVANG JE NU ONDERSTAANDE EXTRA MODULES, TRAINING

EXTRA #6: ONE PAGE WEBSITE € 995,- ex btw

Het kan zijn dat je al een traditionele website hebt. Wij kregen dan geregeld de vraag, heb je dit dan nog nodig als je een funnel bouwt? Het is niet perse nodig, maar mocht je al een website hebben dan kun je dit gemakkelijk koppelen aan jouw funnel systeem. Mocht je nog geen website hebben of niet gebonden zijn aan de site die je op dit moment hebt dan zit bij dit programma een one page pagina. Uit onderzoek is gebleken dat een mens een kortere attentieboog heeft dan een goudvis. Met dit in je achterhoofd is het dus belangrijk om je website zo te maken dat je kijker ook daadwerkelijk op jouw pagina blijft. En dat ze verleid worden om in 1 van jouw funnels te stappen. Het kan dus zijn als je meerdere producten of diensten hebt dat je een verzamelpagina maakt waar al deze funnels samen komen, die je bijvoorbeeld ook naar iemand kan sturen als ze om meer informatie vragen. Voor alle mensen die nog geen website hebben, jullie vallen met de neus in de boter want je hoeft geen extra geld meer uit te geven aan een webbouwer en kan dit geld besparen of investeren in andere belangrijke dingen. 

EXTRA #7: 14 DAGEN GRATIS SOFTWARE

Heb jij al een website, landingspagina of misschien zelfs wel een funnel systeem. 
Heb je een email-autoresponder, heb je webhosting en wellicht nog andere software om jouw online systeem te laten draaien. En ben je maandelijks veel kosten kwijt aan verschillende providers, dan heb ik goed nieuws voor je. Wat wij voor je hebben is een "one stop shop", waar alles zich onder 1 dak bevindt, alles wat nodig is voor een online sytsteem. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. En als ik je vertel wat de nieuwste features zijn ga ik je zeker overweldigen. 
Om een paar voorbeelden te noemen;
-Funnel systemen maken -Landingspagina's maken  -Automatische webinarsystemen - Challenge funnelsysteem
-Email marketing automatie -Smart Follow Up Funnel(s) -Membership site(s) -Online academie(s)
-Affiliate platform -En nog veeeeeeel meer. 
Allemaal in 1 Software! Je hoeft dus niet meer met verschillende providers te werken en hoge maandelijkse kosten te hebben omdat alles mogelijk is op 1 en dezelfde plek. Deze software is te gebruiken vanaf ca. 85 euro per maand.

EXTRA #8: AVG DIGITALE TRAINING TECHNIEK € 295,- ex btw

Met alle nieuwe wetgevingen die nu zijn doorgevoerd is het noodzakelijk dat jouw funnelsysteem AVG Proof is. In deze extra module bieden wij jou alle relevante informatie en alle benodigdheden als het gaat om de AVG. Hiermee kun jij jouw funnel systeem AVG Proof maken. We belichten met name hoe je dat praktisch/technische implementeert in jouw systeem. Daarnaast leveren we je een stappenplan en templates om dit toe te passen, zodat je dit niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken. LET OP je bent hier ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor. Wetgeving is jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarom is het ook altijd raadzaam om jouw algemene voorwaarden en privacy verklaring door een expert of jurist te laten opstellen/controleren. Zodat je er zeker van bent dat je wettelijk en juridisch gezien beschermd bent en dat jij jou aan de regels van de AVG wetgeving houdt. De reden dat we deze module hebben toegevoegd is dat het voor sommige ondernemers overweldigend overkomt en daarom hebben wij het inzichtelijk gemaakt zodat je je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. 
Klik Hieronder Op ‘Start Programma’ Button En
Begin Nu Jouw Unieke Reis Naar (Meer) Resultaat 
Klik Hieronder Op ‘Start Programma’ Button En
Begin Nu Jouw Unieke Reis Naar (Meer) Resultaat 
Dit is wat je ontvangt als je vandaag met het “Lead generatie” programma start:
 • 1. Lead Generatie Programma (12 modules) t.w.v. 995 euro ex btw
 •  2. Plug & Play funnel systeem voor lead generatie t.w.v. 1.995 euro ex btw
 • 3. One page website (vernieuwde traditionele website) t.w.v. 995 euro ex btw
 • 4. Applicatie systeem om leads te genereren t.w.v. € 295 euro ex btw
 • 5. NIEUW AVG Proof training over de techniek (incl. templates) t.w.v. 295 euro ex btw
Totale waarde van het “Lead generatie” programma is € 4.675 van alle elementen.
LET OP: Dit is geen fictieve waarde, dit is de exacte prijs per onderdeel wat je zou investeren als je het los zou af nemen bij ons.
Compleet digitaal online programma inclusief plug en play funnel systeem en one-page website met applicatiesysteem.
Compleet digitaal online programma inclusief plug en play funnel systeem en one-page website met betaalsysteem.
Uniek aanbod als je nu start met het programma...
Compleet lead generatie programma 
inclusief plug & play funnel systeem
995,-
Bovengenoemde prijs is exclusief 21% btw
 •         12 Modules Funnel Starter Programma; videolessen, opdrachten en tools (12 maanden toegang tot membership en online ledenomgeving)          
 • Online implementatieworkshop; videotraining, PDF template en praktische uitleg
 • Extra #1: Één complete plug en play funnel systeem voor lead generatie
 • * Extra #2: Een one-page (traditionele) website
 • * Extra #3: Opzetten en koppelen applicatiesysteem
 • * Extra #4: Je ontvangt 14 dagen gratis proefaccount nieuwe all in-1 software
 • * Extra #5: NIEUW* AVG Proof training over de techniek (inclusief templates)
Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.
DE RESULTATEN VAN VOORGAANDE DEELNEMERS!
DE RESULTATEN VAN VOORGAANDE DEELNEMERS!
Bekijk hieronder de ervaringen en de transformatie...
"Dankzij Max zijn hulp had ik binnen een dag 300 aanmeldingen voor mijn eigen vruchtbaarheids challenge".
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
"Dankzij het Legacy programma ben ik weer de man die ik 30 jaar geleden kwijt ben geraakt".
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
"De combinatie van de marketing en de techniek vond ik heel erg sterk, eindelijk gaat het gebeuren".
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
"Van 42 naar over de 100 klanten per maand en heb ik er al 9 in mijn online programma".
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
Wat Onze Legends Zeggen...
De Resultaten en Ervaringen van onze Deelnemers
De Resultaten en Ervaringen van onze Deelnemers
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
KLIK OP DE AFBEELDING OM DE VIDEO TE BEKIJKEN
Onze gecommitteerde support team is hier voor jou.
Onze gecommitteerde support team is hier voor jou.
Als hoofd van de Orange Funnels Support afdeling is het mijn doel om te zorgen dat jij de beste ervaring mogelijk hebt met ons programma. Support en klantsupport is een belangrijk onderdeel van Orange Funnels en wij doen ons uiterste best om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Je kunt altijd naar mij of ons team uitreiken als je vragen of behoefte aan support hebt. 

Dit kun je doen door te mailen naar: support@orangefunnels.com.

En voor mij rechtstreeks: leoni@orangefunnels.com
Het “Wow” effects is voor ons heel erg belangrijk, dit zal je dan ook terugzien tijdens het programma, de trainingen, de online sessies, de support, etc. 

Jouw groei en jouw resultaat is onze grootste passie. Dit programma en alles wat wij daar omheen doen is ontworpen om te zorgen dat jij de resultaten krijgt die je verdiend.

Mocht het om wat voor reden dan ook niet aan jouw verwachtingen voldoen, chroom niet om contact met ons op te nemen.

Wij staan voor je klaar!


Leoni van Rooy 
Wat zeggen onze klanten over ons support team?
Wat zeggen onze klanten over ons support team?
Janet Schmidt;
"Ze zijn heel erg toegankelijk. Ik had op een feestdag een vraag gesteld en zelfs toen kreeg ik antwoord. Het is ontzettend fijn hoe je “ontzorgd” wordt."
Serena Hanse;
"Het is super dat als je een vraag stelt je gelijk geholpen wordt. En vooral ook dat ze altijd kijken naar oplossingen en mogelijkheden."
Manja Bodde;
"De support is top, overal is aan gedacht. Hoe alles er uit ziet, de details. Hoe dingen georganiseerd worden, tot aan de bloemetjes aan tafel."
Ben je klaar voor een betaalbare doorbraak?
Ben je klaar voor een betaalbare doorbraak?

Zonder twijfel zal dit levensveranderd voor je zijn.

Deze strategieën, tools en technieken hebben gewerkt voor ontzettend veel bedrijven in verschillende sectoren gewerkt.

Het heeft succes, veel geld, impact, educatie en heel veel plezier opgeleverd.

Hoeveel zou zo’n levensverandering voor jou waard zijn?

Hoeveel zou het je waard zijn om jezelf te bevrijden van stress, twijfel, uitstel omdat je niet weet wat je moet doen? Hoeveel zou het je waard zijn als je consistente fouten en tijdsverspilling kan vermijden? Dat je geen tijd meer hoeft te verspillen en het uitzoeken van hoe alles werkt? Hoeveel zou het je waard zijn als je jouw impact kan vergroten en eindelijk mensen kan bedienen vanuit jouw hoogste potentie?

Wat als jij jouw ‘Legacy’ kan gaan leven? Hoeveel zou je dat waard zijn?

Deze ervaringen zijn, zoals wij het zijn, met geen bedrag te omvatten. Hier kun je geen getal aan geven. Maar als ik er een prijs aan zou moeten geven dan kijk ik naar mijn 1:1 klanten privéklanten mij betalen om deze systemen en strategieën van mij te mogen leren.

Veel van mijn waardevolle 1:1 klanten hebben mij minimaal 20.000 euro betaald om te mogen leren hoe ze deze strategieën kunnen toepassen en resultaat kunnen behalen voor hun onderneming.

Want om heel eerlijk te zijn, dit gaat niet meer alleen over mij.  

Ons hele team heeft tijd en geld geïnvesteerd in het ontwikkelen, testen en toepassen van diverse strategieën, tools en technieken.

Het is de combinatie van ons sterke team, die ook echt allemaal expert zijn en hun kennis en ervaring met ons delen. Dan hebben we het over foto, video, strategie, techniek, content, copywriting, design, SEO, adverteren, community building, klantervaring, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer.

Als je al deze expert zou moeten inhuren om met jou te werken dan zou dat je veel meer kosten.

Vandaag de dag hebben we dit allemaal tot onze beschikking.

Hierdoor hoef je niet jarenlang te besteden aan uitzoekwerk en frustraties. En hoef je geen (tien)duizenden euro’s te investeren.

Wij geloven dat jij de persoon bent die verandering kan brengen in de wereld, wij geloven in jouw talent en expertise. En wij willen jou helpen om deze boodschap de wereld in te brengen. Wij willen jou helpen jouw zichtbaarheid te vergroten en dit bij zoveel mogelijk mensen te brengen.

Waarom?

Omdat wij geloven in JOU.

Jij hebt de kwaliteiten en de potentie om de wereld een betere plek te maken.

Daarom willen wij dit programma ook voor iedereen zo haalbaar mogelijk maken. Eigenlijk is het gewoon echt goedkoop voor de waarde die je ontvangt. Wij hebben de kosten voor dit programma zo laat mogelijk gehouden. Het zal dus niet in de honderdduizend euro’s zitten, zelfs niet in de tienduizenden euro’s.

Dit programma gaat jou alle kennis geven die jij nodig hebt om een onderneming neer te zetten waarmee jij vrijheid zal ervaren, een grote impact kan maken en inkomen kunt genereren, niet een paar keer maar jaar in jaar uit, consistent. Zodat jij jouw ideale leefstijl kunt leven.  

Een kans om ZONDER RISICO jouw onderneming te laten groeien en jouw “legacy” te gaan leven dankzij onze 30 dagen niet goed geld terug garantie.  
Een kans om ZONDER RISICO jouw onderneming te laten groeien en jouw “legacy” te gaan leven dankzij onze 30 dagen niet goed geld terug garantie.  
Dat je tevreden bent met het programma, de producten en de service die wij bieden is voor ons heel belangrijk.

Maar omdat er heel veel kostbare tijd, energie en zorg in het creëren en aanbieden van onze programma’s gaat zitten hebben we wel een strikt niet goed geld terug beleid. Het grootste gedeelte van onze content is digitaal en daarom kan een niet goed geld terug garantie ook leiden tot diefstal van onze programma’s en intellectuele eigendommen. Daar willen we voor waken aangezien wij onze ziel en zaligheid in onze programma’s hebben gestopt.

Tenzij de wet anders bepaald zal je begrijpen dat wij geen niet goed geld terug garantie geven als het gaat om onze 1:1 diensten, maatwerk trajecten en trainingen en daarnaast worden er alleen terugbetalingen gedaan onder onderstaande condities; toon aan, met bewijs dat je het volledige programma hebt doorlopen en aan elk onderdeel van het programma hebt meegedaan. Dus je hebt het volledige programma afgemaakt, alle opdrachten die gegeven zijn uitgevoerd en ondanks dat kun jij laten zien dat het programma niet voor jou gewerkt heeft, je kunt laten zien dat je geen resultaten of successen hebt behaald. Dit geldt voor alle online programma’s van Orange Funnels. Nogmaals, er zijn dus geen terugbetalingen mogelijk voor onze 1:1 diensten, maatwerktrajecten en trainingen.

Als je niet tevreden bent met jou aankoop mail dit dan naar support@orangefunnels.com. Voeg hierbij jou feedback toe en wij zullen jou bij correct aangeleverde documenten zonder pardon het geld terug storten.
Wat maakt het “Funnel Starter” programma anders dan andere programma’s?
Wat maakt het “Funnel Starter” programma anders dan andere programma’s?

01  Het is geen kopie of gebakken lucht.

Je ziet heel veel (online) marketing Guru’s die 1 op 1 dingen van andere experts kopiëren. We zouden je er een behoorlijke lijst van kunnen geven. En daarnaast zijn er ontzettend veel programma’s waar je veel geld voor moet betalen maar wat slechts gebakken lucht bevat. Geen concrete toepasbare stappen die jij kan inzetten om bij jou gewenste resultaat te komen. Wij leren jou ook, naast het geven van al deze strategieën, templates, technische kennis en tools, hoe je het eigen kan maken en kan zorgen dat het ook echt bij jou past. 

Bij andere programma’s kan het ook zijn dat je er resultaten uit haalt maar we zien te vaak dat deze mensen precies klinken zoals de rest. Ze zijn niet uniek en onderscheidend omdat ze het niet echt eigen maken. Bij dit programma bouw je echt jouw eigen persoonlijk merk die helemaal past bij jou stijl en jouw onderneming. En dat is niet te kopiëren.

02  Het is geen theorie, je leert van levende voorbeelden en bewezen strategieën.

We hopen dat je begrijpt wat we je hier aanbieden. Deze strategieën en templates die we jou geven is echt zodat jij jouw creativiteit kan loslaten op het moment dat je het implementeert. We gaan je ook echt laten zien waarom het zo goed werkt zodat jij deze winnende formule ook op jouw onderneming kan toepassen. Er zijn je velen voor gegaan die prachtige unieke ondernemingen hebben neergezet. 

Die uniek en onderscheidend zijn en hiermee ook echt buitengewone resultaten behalen.

03  Het is praktisch met heldere stappen die je gelijk kunt implementeren.

Naast alle training(en) en strategieën die je van ons ontvangt laten we je ook zien hoe je dit stap voor stap op jouw onderneming kan toepassen. Wij zorgen er ook voor dat je dit echt gaat implementeren in jouw onderneming (anders ga je namelijk GEEN resultaat ervaren). Dit doen wij door middel van extra ondersteuning, accoutability sessies, trainingsweekenden en support in onze besloten community. 

We laten je stap voor stap zien (digitaal en offline) hoe het allemaal werkt zodat je nooit het gevoel hebt dat je er alleen voor staat. En je nooit hoeft af te vragen of je het wel goed doet.

04  Jouw mindset en brein wordt getraind op succes.

Je ontvangt daarnaast ook training in het creëren van de juiste mindset.

We leren je hoe het menselijk gedrag werkt, hoe je kan verkopen met plezier, hoe jij geld kan verdienen met wat je het liefste doet. En dat dit alles natuurlijk aanvoelt en bij je past. Want als je onderneemt en het niet natuurlijk voelt, je geen plezier hebt in wat je doet zal je geen langdurige resultaten behalen.
FAQ: Veel gestelde vragen en de antwoorden. 
FAQ: Veel gestelde vragen en de antwoorden. 
Het doet ons erg goed om te zien dat we zoveel mensen hebben kunnen helpen met het ontwerpen en vormgeven van het funnelsysteem en alles dat daarbij komt kijken. We snapen dat voordat je met ons programma start je nog wat vragen hebt. Hier onder staan de meest gestelde vragen. 

Heb je nu behoefte aan persoonlijke contact om jouw vragen te stellen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button.
Hier een aantal van de veelgestelde vragen:

* Kan ik in het starter programma mijn eigen tempo bepalen?
* Kan ik het koppelen aan mijn bestaande website?
* Zijn er nog maandelijkse kosten?
* Kan ik ook extra begeleiding krijgen naast het programma?
* Heb ik alle funnelsystemen in eigen beheer?
* Kan ik in meer dan 3 of 6 termijnen betalen?

En nog een aantal meer :)

Bekijk hieronder vraag en antwoord:
1) Vraag: Wat ga ik leren in dit basis programma?

Antwoord: Alles dat je moet weten om een succesvolle winstgevende funnel te ontwerpen, bouwen en lanceren in 30 dagen. We nemen je stap voor stap mee in de 12 bouwstenen en alle techniek die je nodig hebt om jouw unieke funnelsysteem te bouwen. Dit programma is ontwikkeld voor starters en of ondernemers die voor het eerst met een funnelsysteem gaan werken. 

2) Vraag: Wat krijg ik er precies voor het basis programma?

Antwoord: Het zijn 16 modules met korte krachtige video’s en concrete opdrachten.Verder leveren we een kant en klaar plug en play funnelsysteem die speciaal is geoptimaliseerd voor leadgeneratie. Er zitten nog extra modules bij als adverteren, videoscripting en het opzetten en installeren van email en betaalsystemen. Daarnaast ontvang je ook de funnel masterclass en funnel workshop. Kortom alles wat je nodig hebt om jouw funnel systeem te ontwerpen, te bouwen en te lanceren.

3) Vraag: Werk het ook echt voor elke onderneming?

Antwoord: Het maakt niet uit wat voor onderneming je hebt, als je kijkt naar het menselijk consumptiegedrag dan kunnen we constateren dat 84% online op zoek gaat naar een oplossing. Dit is dus de plek waar jij je als ondernemer moet bevinden. En als jij dan tussen al die keuzes gepresenteerd wordt is het belangrijk je je jouw potentiele klant in de gelegenheid stelt om te ontdekken waarom ze voor jou moeten kiezen ten opzichte van jouw concurrent. Vanuit dat perspectief heeft dus elke ondernemer een funnelsysteem nodig. 

4) Vraag: Levert het ook daadwerkelijk resultaat op?

Antwoord: Het proces bewijst zich dagelijks bij onze klanten. Als je de stappen doorloopt die wij jou geven en je implementeert de 12 stappen van een funnel dan kan het niet anders dan dat je meer mensen bereikt. Een funnel filtert je potentiele klanten eruit.  

5) Vraag: Moet je technisch zijn om hier mee te kunnen werken?

Antwoord: Nee. Je hoeft niet technisch te zijn. Als je een word document kunt typen dan kun je ook met onze software omgaan. Het is wel belangrijk dat je zakelijk inzicht hebt en bereid bent om te leren. 

6) Vraag: Moet je verstand hebben van marketing?

Antwoord: In onze programma besteden we aandacht aan marketing. We leren jou de relevante principes en strategieën als het gaat om marketing die vandaag de dag werkt.  

7) Vraag: Moet je al een bepaalde omzet draaien om met een funnelsysteem te kunnen werken?

Antwoord: Je moet wel een oplossing bieden waar de markt behoefte aan heeft. Dat noemen wij “proof of concept”. Dus dat je een idee hebt waar je ook echt mensen mee kunt helpen en waar ze ook bereid zijn om voor te betalen. Mocht je dit nog niet hebben dan hebben wij ook een programma waarin we je stap voor stap begeleiden in het ontwerpen van een winstgevend businessmodel.  

8)  Vraag: Heb je een online programma nodig om dit te kunnen doen?

Antwoord: Je hebt geen online programma nodig. De laatste fase van een funnel kun je voor verschillende doelstellingen inzetten. Je kunt leadgeneratie, online verkoop en grote potentiele opdrachtgevers realiseren. Bij online verkoop kun je dus een online programma inzetten maar dat hoeft niet. Wel zien wij dat steeds meer mensen graag online informatie consumeren dus het kan wel heel effectief werken. Vooral als je meer mensen wilt bereiken en meer wilt automatiseren. 

9) Vraag: Wat als ik starter ben en nog geen klanten heb?

Antwoord: Als je starter bent en nog geen klanten hebt dan is dit een mooie programma waarmee je gelijk de juiste basis neergezet met de juiste strategie. Onze bestaande klanten zeggen geregeld, had ik deze informatie maar gelijk gekregen toen ik startte. 

10) Vraag: Hoe lang duurt het basisprogramma?

Antwoord: Het programma is ontwikkelt om binnen 30 dagen je funnel te kunnen ontwerpen bouwen en lanceren. Maar je kunt er langer over doen! je hebt 12 maanden toegang tot de online cursus. Dit kun je ook nog verlengen aan het einde van het jaar. 

11) Vraag: Hoe zit het met dat plug en play systeem? Wat houdt dat in en wat krijg ik er precies voor?

Antwoord: Na het ontwerpen van jouw unieke winstgevende funnel (bouwtekening) is het belangrijk dat je deze strategie gaat vertalen naar een werkend funnel systeem. Dit kun je vergelijken met een website – alleen dan van deze tijd. Normaal gesproken zou je deze werkzaamheden uitbesteden aan een webbouwer of technisch bureau, wat hoge kosten met zich mee kan brengen. En daarnaast heeft 98% van deze webbouwers geen verstand van funnelsystemen. Je ontvangt van een kant en klare plug en play systeem, wat al voor jou gebouwd en technisch gekoppeld is. Maak een paar simpele aanpassingen met jouw eigen content en je bent klaar om te lanceren.  

12) Vraag: Zitten er nog extra kosten aan verbonden. Naast de kosten voor het basisprogramma?

Antwoord: Ja net als met een website hosting zitten er ook hosting kosten aan het funnel systeem. Hiervoor huur je als het ware een stukje ruimte op het internet. De hosting kosten tot 30 funnelsystemen bedraagt circa 89,- euro per maand. De eerste 14 dagen kun je deze software gratis uitproberen. Daarnaast heb je een emailsysteem nodig om alle mailtjes automatisch te versturen. Deze tool is beschikbaar vanaf 15 euro per maand (afhankelijk van de grote van jouw mailinglijst). Deze tools staan los van ons programma. Als je een online business wilt runnen heb je minimaal deze tools nodig. Net als je een pand nodig hebt als je een winkel wint runnen. Gelukkig zijn de kosten vandaag de dag een stuk lager om online te ondernemen. 

13) Vraag: Wat als ik al een Wordpress pagina heb, kan ik dit dan nog gebruiken?

Antwoord: Jazeker, die kun je gewoon behouden. Je kunt heel simpel je funnelsysteem daar aan koppelen. 

14) Vraag: Moet ik een website hebben om met een funnel te kunnen werken?

Antwoord: Nee. Je hebt geen website nodig om een funnel te laten werken. Het is een op zichzelf staand iets. 

15) Vraag: Hoe lang heb ik toegang tot dit basis programma?

Antwoord: Je kunt deze video’s 12 maanden bekijken.
Echter zouden wij je adviseren daar niet zo lang mee te wachten. Tijd is kostbaar.

16) Vraag: Kan ik het ook voor meerdere bedrijven inzetten?

Antwoord: Absoluut. Het is belangrijk om te snappen hoe deze principes werken maar vanaf dat moment is het niet meer weg te denken en weten we zeker dat je het wilt gaan inzetten voor andere producten/diensten en of bedrijven. (als je hier ambities voor hebt)
 
17) Vraag: Kan ik ook hulp krijgen bij de technische stuk?

Antwoord: Er zijn programma’s waarin we je stap voor stap begeleiden in de techniek, dit kun je vinden in ons Legacy Programma en de Funnel Opleiding. Daarnaast zit er bij de software een live chat waar je jouw technische vragen aan kunt stellen. En daarnaast kun je ook altijd extra sessies bijboeken van onze strategische en technische support. 

18) Vraag: Geven jullie ook 1:1 begeleiding?

Antwoord: We leveren naast onze programma’s ook losse sessies bestaande uit hele en halve dagsessies, maatwerktrajecten en ook in company

19) Vraag: Hoe zit het met de 30 dagen niet goed geld terug garantie?

Antwoord: Wij hebben een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Bekijk deze voorwaarden onderaan deze pagina of bij de sectie waar we deze garantie toelichten. 

20) Vraag: Kan ik ook meerdere funnels bouwen met het systeem?

Antwoord: Deze software stelt je in staat om makkelijk funnelsystemen te dupliceren en je kunt voor ca. 89,- euro per maand tot 20 funnel systemen bouwen en hosten. 

21) Vraag: Leveren jullie ook maatwerk?

Antwoord: Ja. Wij leveren ook maatwerk. Wil je hier meer informtatie over vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. 

22) Vraag: Helpen jullie ook met het emailsysteem?

Antwoord: Zowel in ons doe het zelf als doe het samen met ons programma, zit alle informatie met betrekking tot het emailsysteem. 

23) Vraag: Hoe zit het met de AVG?

Antwoord: In onze programma’s geven we praktische instructievideo’s waarmee je jouw funnelsysteem AVG proof kunt maken. 

24) Vraag: Helpen jullie ook met advertenties opzetten?

Antwoord: Zowel in ons doe het zelf als doe het samen met ons programma, zit alle informatie dat je nodig hebt om advertenties op te zetten en te optimaliseren. 

25) Vraag: Krijg je ook ondersteuning bij het maken van de video’s?

Antwoord: Zowel in ons doe het zelf als doe het samen met ons programma ontvang je alle scripts, template en tools voor het vormgeven en zelf opnemen van jouw video’s. Daarnaast kun je ook het videowerk door ons professioneel laten opnemen en editen. Daarbij begeleiden en coachen we je ook in dat hele proces, zodat je hoge kwaliteit goed converterende video’s hebt voor jouw funnel systeem en online marketing. 

26) Vraag: Zit er ook een online academie bij?

Antwoord: Bij het doe het zelf programma zit geen online academie, deze is wel los verkrijgbaar of bijgevoegd in ons Legacy Programma. 

27) Vraag: Wat kan ik allemaal met de alles 1 software?

Antwoord: Alle tools en elementen zijn aanwezig om een complete online business te runnen. Landingspagina’s, content pagina’s, sales pagina’s, membershipsites, online academie, emailsysteem, marketing automation, messenger bots, affiliate platform en er worden steeds weer nieuwe tools aan toegevoegd. Tools die actueel zijn en door succesvolle marketeers worden ingezet. 

28) Vraag: Zitten er nog maandelijkse kosten aan verbonden?

Antwoord: Ja net als met een website hosting zitten er ook hosting kosten aan het funnel systeem. Hiervoor huur je als het ware een stukje ruimte op het internet. De hosting kosten tot 30 funnelsystemen bedraagt circa 89,- euro per maand. De eerste 14 dagen kun je deze software gratis uitproberen. Daarnaast heb je een emailsysteem nodig om alle mailtjes automatisch te versturen. Deze tool is beschikbaar vanaf 15 euro per maand (afhankelijk van de grote van jouw mailinglijst). Deze tools staan los van ons programma. Als je een online business wilt runnen heb je minimaal deze tools nodig. Net als je een pand nodig hebt als je een winkel wint runnen. Gelukkig zijn de kosten vandaag de dag een stuk lager om online te ondernemen. 

29) Vraag: Wat is een one page (website)?

Antwoord: Een one page is een nieuwe geoptimaliseerde variant van de traditionele website. Uit onderzoek is gebleven dat mensen binnen 7 sec beslissen of ze hun kostbare tijd gaan investeren of niet. Het is dan van groot belang dat je binnen 7 sec de attentie grijpt en behoud van de potentiele klant. De complete strategie, template en techniek wordt stap voor stap toegelicht in dit programma. 

30) Vraag: Kan ik ook facturen automatiseren met het online betaalsysteem?

Antwoord: Ja dat kan. Tegen een vergoeding van 7,50 euro per maand kun je het hele facturatie proces mbt je online betaalsysteem geheel automatiseren. Het is zelfs mogelijk om een debiteurenbeheer daarin te voegen zodat je volledig ontzorgd wordt. 

31) Vraag: Kan ik op elk moment beginnen?

Antwoord: Je kunt op elk moment instappen, zolang het aanbod geldt. We hebben onze programma’s recentelijk vernieuwd dus wij verwachten dit niet op korte termijn weer te veranderen. Maar mocht dit het geval zijn dan zullen we dit zorgvuldig communiceren. 

32) Vraag: Heb ik het funnelsysteem in eigen beheer?

Antwoord: We laten je zien hoe je een eigen account aanmaakt. Wij zetten het funnelsysteem over in je eigen account zodat je het zelf kan beheren. Je bent dus nooit meer afhankelijk van externe partijen. 
Klik Hieronder Op ‘Start Programma’ Button En
Begin Nu Jouw Unieke Reis Naar Resultaat 
Bekijk het resultaat van Jefta
Bekijk het resultaat van Jefta
Onze één op één 'Done for you' traject is helaas niet voor iedereen een optie. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alle kennis, strategieën, concepten, principes, tools, systemen en software te vertalen naar een 'Done with you' programma dat voor meer ondernemers of starters toegankelijk is. Dus als het ware ontvang je ons 15.000,- euro programma in een digitaal programma inclusief 3 complete funnel systemen, online academie en 3 live weekenden bij ons op kantoor.
ALS JE STRAKS TERUGKIJKT OP JOUW LEVEN...
WAAR WIL JE DAN PRECIES TROTS OP ZIJN?
ALS JE STRAKS TERUGKIJKT OP JOUW LEVEN...
WAAR WIL JE DAN PRECIES TROTS OP ZIJN?
 'WE ARE LEGENDS' 
I am on a mission to impact the world
I live by integrity and my core value's 
I have a clear vision for the future 
I live to inspire and empower others 
I am not a victim, because i take responsibilitiy 
I believe anything is possible and bend my own reality 
I embrace my failures because it's part of my growth 
I have a unique message to share with the world
I am free and live my life on purpose and joy
I contribute to the things i believe in 
I am willing to do the f*cking work 
I will share my love and potential to serve the world 
I am an expert and OPERATE at the highest level 
I don't talk but do and get things done 
I am fulfilling my dreams and goals
I LIVE MY LEGACY
Onze contributie 10% van onze winst wordt gedoneerd aan de Brinezza Foundation deze stichting 
uit naam en ter nagedachtenis van Max zijn moeder steunt meerdere goede doelen 
voor mens en dier in binnen en buitenland.
   © 2018 Orange Funnels       Voorwaarden      Privacy
Orange Funnels Verdien Disclaimer: Wij geloven niet in “wordt snel rijk” programma’s – wij geloven alleen in hard werken, waarde toevoegen en het creëren van een omgeving waarin integriteit, passie, groei, vrijheid, contributie en resultaat centraal staat. Onze programma’s zijn vorm gegeven om jou te ondersteunen jouw boodschap met een groter publiek te kunnen delen. Zodat jij een verschil kan maken in de wereld terwijl jij en jouw onderneming groeien. Als we kijken naar de wet dan kunnen en zullen wij je geen enkele garantie geven over de resultaten die je kunt behalen met de kennis, de waarde, de strategieën, tools en technieken die we je aanbieden. Wat wij wel kunnen doen is je laten zien wat voor ons gewerkt heeft, dagelijks voor onze klanten werkt en hopelijk ook bij jou de gewenste resultaten zal opleveren. Wat we in ieder geval wel weten is dat de ondernemers die er voor de volle 100% voor gaan, hun roeping volgen, daadwerkelijk hun kennis en expertise delen met de wereld, zichtbaar zijn en iedere keer na dat ze vallen weer opstaan, de grootste kans op slagen hebben. Geen excuses, geen spijt, niet terug kijken naar wat geweest is. Wij zijn hier op jou te helpen maar jij bent degene die ACTIE moet ondernemen. Mee eens? We geven je waardevolle content, we geven je richting, strategieën die je vooruit zullen brengen. Alle producten en diensten bij Orange Funnels zijn voor educatie en informatie doeleinden. Niks op deze pagina, of op andere websites van ons, of welke content dan ook die wij delen geven wij een garantie af voor resultaten, verdiensten en succes. En daarnaast geven wij ook geen wettelijke, medische of ander professioneel advies. Ook niet als het gaat om boekhoud of belastingtechnische zaken. Alle bedragen die wij op pagina of op andere website van ons benoemen zijn illustraties of concepten als voorbeeld. Dit is dus voor jou geen garantie en vanuit ons ook geen belofte. Niet voor nu en ook niet voor de toekomst. Als je beslissingen neemt op basis van de informatie die wij delen zowel op onze website, in onze trainingen of tijdens ander contact, is er ook de mogelijkheid dat je geld verliest en misschien geen geld verdiend. Wees je bewust van je eigen verantwoordelijkheid hierin. Mocht je financiële keuzes maken of dingen aanschaffen raadpleeg dan eerst jouw financieel adviseur. Check bij jouw accountant, jurist of professioneel adviseur voordat je hierop actie onderneemt. Door middel van het registeren bij ons programma stem je in dat wij niet verantwoordelijk zijn voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op elk moment, onder welke omstandigheden dan ook. Wij delen dit met jou omdat integriteit en openheid heel erg belangrijk voor ons is. We willen graag transparant zijn. We houden onszelf en jou hierin accountable. Bedankt voor het lezen. Tot de volgende keer, be bold and stay awesome. And live your Legacy. 

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en privacy pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.  

Orange Funnels is onderdeel van Field Of Dreams Academy  |  Visbystraat 7, 7418 BE Deventer  |  kvk: 28088581
BTW: 175326836.B01  |  TEL: +316-21852237  |  EMAIL: max@fieldofdreams.academy