QUEST 360º 
QUEST 360º 
online Strategie, funnels & advertenties
online Strategie, funnels & advertenties
Start vandaag met ons implementatie programma waarin je stap voor stap wordt begeleid in het hele proces. Ontwerp in 30 dagen de complete bouwtekening voor jouw unieke, schaalbare en winstgevende online strategie, funnel en lanceercampagne. Inclusief Persoonlijke leeromgeving, werkboek, canvas modellen, scripts, templates, Q&A sessie en een persoonlijk strategische sessie. Zodat Jij In Deze Veranderende Tijd (Digitaal) Door Kunt Groeien Met Jouw Bedrijf. 
Start vandaag met ons implementatie programma waarin je stap voor stap wordt begeleid in het hele proces. Ontwerp in 30 dagen de complete bouwtekening voor jouw unieke, schaalbare en winstgevende online strategie, funnel en lanceercampagne. Inclusief Persoonlijke leeromgeving, werkboek, canvas modellen, scripts, templates, Q&A sessies en een persoonlijk strategische sessie. Zodat Jij In Deze Veranderende Tijd (Digitaal) Door Kunt Groeien Met Jouw Bedrijf. 
Dit is hoe wij in 12 maanden met 1 funnel en 4 advertentiecampagnes een 2CC award hebben behaald en hoe jij onze online strategie, funnel en ads kunt modelleren voor jezelf... 🏆
Dit is hoe wij in 12 maanden met 1 funnel en 4 advertentiecampagnes een 2CC award hebben behaald en hoe jij onze online strategie, funnel en ads kunt modelleren voor jezelf... 🏆

BEKIJK NU DEZE KORTE TRAININGSVIDEO INCLUSIEF MIJN FUNNEL RAAMWERK EN FUNNEL STRATEGIE

BEKIJK NU DEZE KORTE TRAININGSVIDEO INCLUSIEF MIJN FUNNEL RAAMWERK EN FUNNEL STRATEGIE

(LET OP DIT IS GEEN GARANTIE EN JOUW RESULTATEN KUNNEN AFWIJKEN)

(LET OP DIT IS GEEN GARANTIE EN JOUW RESULTATEN KUNNEN AFWIJKEN)

Start, groei en optimaliseer jouw bedrijf 
voor meer vrijheid en vermogen.
Start, groei en optimaliseer jouw bedrijf 
voor meer vrijheid en vermogen.

Of je nu starter, professional of expert bent om positieve resultaten (ROI) te behalen met jouw online activiteiten heb je onderstaande elementen nodig.

Of je nu starter, professional of expert bent om positieve resultaten (ROI) te behalen met jouw online activiteiten heb je onderstaande elementen nodig.

Strategie
Ontwerp jouw complete (online) strategie, wat wij noemen de bouwtekening. Zodat je op een unieke en onderscheidende manier zichtbaar bent bij de juiste doelgroep.
Funnels
Ontwerp jouw funnel strategie zodat jouw funnels ook resultaat gaan opleveren. Als je al een funnel hebt kun je deze optimaliseren voor meer resultaat.
Advertenties
Ontwerp jouw unieke campagne strategie zodat jouw  advertenties ook een positief rendement opleveren. 
Online Programma
Elke dag ontvang je een korte praktische 'how to' video in jouw persoonlijke leeromgeving met uitleg en een concrete opdracht. 
Canvas Modellen
Voor een optimale leerervaring hebben wij een werkboek gemaakt, canvas modellen en templates.
Persoonlijke Begeleiding
Om zeker te zijn dat je op de goed weg zit kijken we persoonlijk met je mee. Je kunt elke week al jouw vragen stellen.

Nog niet overtuigd dat dit programma voor jou het verschil gaat maken? 
Scroll naar onder voor meer informatie

Nog niet overtuigd dat dit programma voor jou het verschil gaat maken? 
Scroll naar onder voor meer informatie

Max van Rooy
Deventer 24 April 2020

 Hoe ik na 13 jaar ondernemen uit het uurtje factuurtje model ben gekomen en met mijn passie en potentie een integer bedrijf heb opgebouwd en nu financieel vrij ben... en het leven leef waar ik altijd van droomde. 😎
 Hoe ik na 13 jaar ondernemen uit het uurtje factuurtje model ben gekomen en met mijn passie en potentie een integer bedrijf heb opgebouwd en nu financieel vrij ben... en het leven leef waar ik altijd van droomde. 😎

Ik ben opgegroeid met mijn alleenstaande moeder in Voorschoten (ZH). We hadden het vroeger niet breed wat ondanks haar goede intenties en harde werken soms zorgde voor pijnlijke verdrietige momenten. Hierdoor besloot ik op jonge leeftijd dat ik mijn moeder financieel wilde helpen. 

Dit zorgde ervoor dat ik op mijn zestiende stopte met de vrije school waar ik op zat en ging leren om stukadoor te worden want daarmee kon ik geld verdienen. 

Nadat ik de eerste opleiding had afgerond en heel hard ben gaan werken om dit vak te beheersen ben ik mijn eigen bedrijf begonnen toen ik 17,5 was (mijn vader bracht me toen nog met mijn kuip en mixer achterin zijn auto naar mijn opdracht). 🚗

In de avond ging ik nog naar school om te leren hoe je ornamenten plafonds kan restaureren. Ik was erg gedreven om het een succes te maken.

Dit bedrijf groeide na ca. 4 jaar uit tot een onderneming met 22 man personeel. Ik verdiende goed geld en kon goed voor mijn familie zorgen (en heb mijn moeders hele huis kunnen verbouwen/opknappen). Veel mensen uit mijn omgeving keken tegen mij op en vonden dat ik het gemaakt had, zelf dacht ik daar anders over… ik voelde me namelijk niet zo vrij, ik voelde me meer gevangen in mijn eigen bedrijf. 👎

Ik zal je vertellen waarom.

In 2010 kreeg ik een telefoontje van mijn vader uit Spanje (waar hij woonde) met een vreselijk bericht; “ik voel me helemaal niet goed, ik kom terug naar Rotterdam”. Een paar weken later kwamen we erachter dat hij ernstig ziek was, hij had kanker. 

Ik besloot toen 4 maanden vrij te nemen om de kostbare tijd die we samen hadden met elkaar door te brengen. We huurde een huisje in Spanje ‘Javea’ en hadden nog een mooie tijd met elkaar. Helaas overleed mijn vader na 4 maanden (dat was voor mij een groot verlies). 

Toen ik na deze periode weer terugkwam op de zaak was het één grote puinhoop. En toen kreeg ik het inzicht dat ik onmisbaar was in mijn bedrijf. Het succes was afhankelijk van mijn tijd en aanwezig. 😫

Daarnaast besefte ik me ook door de tijd in Spanje dat ik grote dromen had. Grote dromen om de wereld over te reizen en een positieve bijdrage te leveren aan de dingen die ik belangrijk. 

Dit is voor mij vooral zorgen dat hondenleed wordt tegengegaan. Het doet me pijn in mijn hart als ik zie hoe er op sommige plekken in de wereld met honden om wordt gegaan. ✊

Vlak nadat ik mijn vader had begraven kwam de volgende ‘wake up call’. 

Mijn moeder werd voor de tweede keer ziek (longkanker uitzaaiing van haar borst van een aantal jaren daarvoor). 

Dat was voor mij de druppel. 

Nadat mijn moeder stabiel was ben ik in actie gekomen en op onderzoek uitgegaan… ik ben gaan reizen op zoek naar antwoorden op vragen zoals; “is er niet meer mogelijk?” en “kan het ook anders?”


Na veel zoeken vond ik wat ik zocht. Een andere manier van denken en een andere manier van ondernemen, wat meer veel meer mogelijkheden en vrijheid zou bieden. Ik ben mijn schouders eronder gaan zetten en heb veel studies, opleidingen en trainingen gedaan. 🎓

En in 2014 gaf ik mijn ‘spaan’ een slinger. 🙌

In het begin deed ik alles wat ik geleerd had en deed ik precies wat ze zeiden dat ik moest doen. Alleen het werkte niet. Ik werkte te veel uur (sliep weinig), kreeg het niet van de grond en was ver verwijdert van financiële vrijheid en het leven waar ik zo naar verlangde.

Na tientallen nieuwe pogingen had ik dan toch de doorbraak waar ik naar zocht. In 2017 kreeg ik momentum en ging het ineens allemaal heel snel. 

Ik moest toen denken aan iets wat Les Brown (een van mijn mentors) tegen mij zei... en dat was het verhaal van de Chinese bamboe. 

De Chinese bamboe groeit 5 jaar onder de grond en je kunt aan de oppervlakte niet zien dat het groeit (dat je vooruitgang geboekt hebt), maar na 5 jaar groeit het in 5 weken tijd naar 5 meter boven de grond. 🌱

Als ik soms achteraf terugkijk naar op mijn proces dan denk ik weleens “waarom heb ik er zolang over gedaan”. 

En het antwoord is achteraf gezien best simpel: Je weet niet wat je niet weet. 

En om dat te ontdekken heb je tijd nodig en de juiste mensen die het je kunnen leren of laten zien.

Als ondernemers aan mij vragen: “Max, als je helemaal opnieuw zou moeten beginnen, met de kennis die je nu hebt. Hoe zou je het dan aanpakken?”

Deze award heb ik ontvangen omdat wij met 1 funnel systeem meer als 1 miljoen omzet hebben gerealiseerd. Hier zijn we best trots op! 😍

Dan is mijn antwoord altijd hetzelfde. Begin met de ‘bouwtekening’ en ga daarna pas aan de slag met het systeem, de tools en de zichtbaarheid (advertenties) etc. 

Je kunt geen succesvol bedrijf neer zetten zonder duidelijke heldere strategie, je bouwt ook geen huis zonder bouwtekening.  

Elke ochtend als ik wakker word (zonder wekker want die hebben wij niet) ben ik zo dankbaar dat ik die stappen heb gezet en nu het leven heb waar ik vroeger altijd van droomde. Een leven waarin ik vrij ben, de tijd én het vermogen heb om leuke dingen te doen en bij te dragen aan hetgeen ik belangrijk vind in het leven. 

En dat is vandaag de dag nog steeds mensen en dieren helpen.

Elke dag kan ik rustig aan de dag beginnen en met mijn gezin zijn (ben net vader geworden! 😊) en bewust genieten van het leven. Zonder stress en zonder zorgen.

En dat gun ik jou als ondernemer ook!

Ik weet niet waar je op dit moment staat met je bedrijf, maar de kans is groot dat je tot een van de volgende 3 opties behoort. 

1. (ZZP op zoek naar stabiele 10K pm business) Een starter die zijn/haar bedrijf (genoodzaakt) online wil gaan neerzetten en dit op een duurzame en succesvolle manier wil aanpakken zonder onderweg te veel kostbare tijd en geld te verliezen.

💶  2. (ZZP op zoek naar 20K+ pm business met passief inkomen stroom) Een professional die zich al had verdiept in alle online mogelijkheden en overtuigd is van de waarde die het toevoegt aan je onderneming om dingen schaalbaar te maken. Alleen tot nu toe niet de tijd had om dit op een zorgvuldige manier te implementeren. Maar nu wel de focus heeft om er mee aan de slag te gaan en exact wil weten wat belangrijk is en wat niet.

📊 3. (ZZP of MKB die richting de 50 tot 100K pm business wil systematiseren en op schalen) Een expert bent die online al bezig is met funnels en advertentiecampagnes. Maar die nog niet het gewenste resultaat heeft bereikt qua cijfers en winst... of die simpelweg gewoon verder wil op schalen en optimaliseren voor meer rendement.

Het probleem van de meeste ondernemers die dit willen realiseren is…
Het probleem van de meeste ondernemers die dit willen realiseren is…

Ongeacht waar je nu zit in het proces, je loopt geheid tegen de volgende problemen en uitdagingen aan:

❌ Je hebt mooie plannen en ideeën alleen je hebt geen focus en verdwaalt in alle informatie die er is en bent eerlijk gezegd het overzicht kwijt en kijkt aan het einde van de dag terug op de progressie en raakt gefrustreerd met het resultaat.

❌ Je hebt al een en ander geprobeerd, maar helaas zonder het gewenste resultaat te behalen en vraagt je af waarom het voor jou niet werkt en of je wellicht nog iets mist.

❌ Je hebt alles staan qua funnels, content en advertentie campagnes maar je bent meer geld kwijt als dat er in komt en houd dit niet heel lang meer vol.

In alle gevallen zit het probleem in de C. 

En wat bedoel ik daar nu precies mee?

Kijk 1 ding is zeker! 

Met de kennis die je nu hebt ben je gekomen tot waar je nu bent. 

En dat heeft te maken met;  

👉 A: Je weet wat je weet en waar je goed en competent in bent. Bijvoorbeeld; in het leveren van jouw product of dienst. Of wellicht ben je sterk in communicatie of Canva. Wat het ook is je weet waar je goed in bent.

👉 B: Je weet waarschijnlijk ook alle dingen waar je NIET goed in bent. Bijvoorbeeld; in de techniek, het coderen van websites, het bouwen van een funnel systeem of het opzetten van winstgevende en schaalbare advertentiecampagnes. En dat besteed je uit of dat stel je uit. En dat is een van de redenen dat het niet van de grond komt.

✋ Maar het grootste probleem zit hem NIET in de 'A' en ook NIET in de 'B'. Jouw grootste probleem zit in het volgende (dit is ook exact de reden waarom het bij alle ondernemers die heel graag willen én ook bereid zijn om het nodige te doen, alsnog niet lukt). En dat is wat wij noemen de C.

De C is alles waarvan je niet weet dat je het niet weet.

En dit concept is ooit bedacht door een Duitse filosoof uit 1932.

Wat meneer Heidegger ontdekte is dat voor ieder mens (of ondernemer) het verborgen groeipotentieel in de C zit. 

En als je kijkt naar de afbeelding dan zie je ook dat dit het grootste gedeelte is.

Dat wil zeggen dat iedere ondernemer heel veel verborgen groeipotentieel heeft die ze niet benutten.

En precies dat is de reden waarom je niet verder komt…

Omdat jij niet weet wat je niet weet! 😬

En begrijp je nu ook dat als iemand een resultaat heeft behaald dat jij voor ogen hebt. Het heel logisch is dat deze persoon jou precies kan vertellen wat wel en wat niet te doen. En dat dit ervoor gaat zorgen dat je jouw gewenste resultaat gaat behalen?!

Precies… deze persoon weet dingen die jij niet weet.

Daarom vind ik het ook altijd eigenaardig als ondernemers zeggen. Ik ga het eerst (of nog eens) zelf proberen.

Einstein noemde dat ook wel de definitie van krankzinnigheid. 

“Hetzelfde blijven doen maar wel een ander resultaat verwachten”. 

Niet helemaal logisch als je er zo over nadenkt… ik weet het.

Het zou hetzelfde zijn als je in Zuid-Amerika voor het eerst in de jungle loopt, de weg niet kent en verwacht dat je zonder te (onder)zoeken gelijk in een rechte lijn naar je gewenste eindbestemming loopt.

Het lastige is wel dat iedere ondernemer op een andere plek staat, andere dingen weet (en niet weet) en daardoor dus ook iets anders nodig heeft.

Ik zal je zo vertellen hoe je dat kunt oplossen!

Maar voordat ik dat doe wil ik eerst even naar de consequentie hiervan.

De consequentie van dit alles is…
De consequentie van dit alles is…

Kijk de consequentie van hetzelfde blijven doen terwijl je hoopt op een nieuw en ander resultaat is dat… het niet gaat gebeuren. 

Daarnaast worden we op dit moment gedwongen om de verandering waar we nu inzitten te omarmen. 

Dingen worden waarschijnlijk nooit meer hetzelfde. En deze trend was eigenlijk al begonnen voordat deze ‘nieuwe’ maatschappij/economie begon.

En dat is… we gaan steeds meer online consumeren, onderzoeken en aankopen. En als jij online niet op de juiste manier presenteert of te vinden bent dan doe je straks niet meer mee. Net als wat ik je in mijn masterclass heb laten zien onder de topic ‘menselijk gedrag’. 


Daarnaast zien we dat steeds meer processen en handelingen worden geautomatiseerd, dus het is ook aannemelijk te maken dat als je alles handmatig blijft doen je op een gegeven moment niet verder komt en tegen een omzetplafond aan zit.

Het feit is dat je er iets mee moet... 

En liever vandaag nog dan morgen!

Waar je van uit kunt gaan is dat jouw concurrenten en collega’s er waarschijnlijk al mee zijn begonnen. Dus als ik heel eerlijk naar je ben zou ik niet te lang wachten om er mee aan de slag te gaan.

Kijk als je hier mee aan de slag wilt zou ik je een advies geven en dat is…

Zorg eerst voor de juiste context, zorg voor focus en zorg ervoor dat je de oplossing snel en op een duurzame manier implementeert.

Er ligt nu een kans voor je voeten om je collega’s en concurrenten een stap voor te zijn.

Grijp deze kans en doe er je voordeel mee, je wilt niet achterblijven. Het zou zonde zijn als je straks wordt ingehaald en je achter de feiten aanloopt.

Start vandaag nog met het implementeren van de oplossing en benut jouw kans.

De kans die nu op jou ligt te wachten is…
De kans die nu op jou ligt te wachten is…

Je hebt nu de kans om jouw bedrijf toekomst bestendig te maken en dat je jouw bedrijf op zo’n manier vormgeeft dat je klaar bent voor wat er komen gaat.

Want dat er dingen gaan veranderen dat is zeker. 

De vraag is alleen hoelang ga jij nog wachten om er iets mee te doen?

Als jij er klaar voor bent dan zou ik de volgende 3 dingen doen:

📙 1. Ontwerp een complete bouwtekening voor jouw online strategie, je marketing en je verkoopproces. En geef dit op een schaalbare manier vorm waardoor het niet afhankelijk is van jouw tijd en aanwezigheid.

⚙  2. Bouw een funnel systeem (machine) zodat je op een schaalbare manier elke dag jouw ideale doelgroep kunt bereiken en bedienen met jouw product of dienst.

🚀  3. Vul jouw funnel systeem met de juiste bezoekers zodat het systeem zijn werkt kan doen en jouw elke dag gekwalificeerde, leuke en betalende klanten kan bezorgen.

Wat ik zou doen als ik helemaal opnieuw zou moeten beginnen met de kennis die ik nu heb is…
Wat ik zou doen als ik helemaal opnieuw zou moeten beginnen met de kennis die ik nu heb is…

Kijk wat de meeste ondernemers fout doen is dat ze zich laten verleiden door allerlei glimmende objecten online, de ene na de andere (tijdelijke) hype wordt aangedragen met de belofte dat dit het helemaal gaat worden (je moet SEO gaan doen, nee toch FB live video’s maken, een facebookgroep beginnen. En de andere zegt weer dat je elke week moet bloggen/vloggen, elke dag IG story's moet doen of toch maar een e-mail funnel moet maken... en de lijst gaat maar door).

En de meeste ondernemers (ca. 83%) gaan... zoals wij het zeggen, een huis bouwen zonder bouwtekening. Met allemaal mooie glimmende spulletjes. En daar word je achteraf niet vrolijk van kan ik je beloven. 😩

Als ondernemers bij ons komen met de vraag: "Kun jij voor mij eens kijken waarom mijn funnel en advertenties niet werken?" Dan ziet het er vaak zo uit als op de foto hierboven, alsof een 'doet het zelf klusser' bezig is met de verbouwing. 🙈🙈🙈

Het zou hetzelfde zijn als ik vanuit het niets naar de bouwmaterialenhandel zou rijden, een busje vol zou gooien met allerlei verschillende materialen die ik wel mooi vind of in de aanbieding zijn. 

En dat ik dan naar een weiland zou rijden en ergens midden in het veld begin met het bouwen van een huis.

Dat zou natuurlijk heel eigenaardig zijn en uiteraard gedoemd zijn om te mislukken.

En dat is ook de reden dat heel veel ondernemers hun funnel en advertenties niet aan de praat krijgen. Of de exacte reden dat ze hun mooie (online) programma’s of producten niet winstgevend in de markt kunnen zetten.

Waar je in mijn beleving mee moet beginnen is heel simpel (wellicht niet wat je wilt horen). Je begint met fase 1 ‘de bouwtekening’ voordat je naar fase 2 gaat. En deze fase bestaat uit 5 pijlers.

Pijler #1: Helderheid, richting en focus

Hier beginnen we met het vormgeven en identificeren van waar je naartoe wilt, hoe dat er uit ziet en wat je nodig hebt om daar te komen. We gaan jouw FF-nummer uitrekenen, jouw B.H.A.G. doelen stellen. Zorgen voor focus en een duidelijke planning.


Pijler #2: Een betrouwbaar strategisch fundament

We gaan op een heel diep level aan de slag met de vraag wie ben je (merk/brand), waar sta je voor (positionering), wie wil je bedienen (avatar) en hoe ga je dat doen (productlijn) en met welk onderscheidend aanbod of beter gezegd waarom moeten ze voor jou kiezen (X-factor).

Pijler #3: Het effectieve marketingplan en campagne

Nu je weet wie je wilt bedienen en hoe je dat gaat doen is het belangrijk om te zorgen dat je ze gaat vinden/bereiken (campagne idee), vanuit daar wil je ze jouw wereld inkrijgen met een uniek en verfrissend gratis aanbod (lead magneet). En verder gaan we aan de slag met je communicatie en zorgen we dat ze ook naar je gaan luisteren.

Pijler #4: Een winstgevend en integer verkoopproces (zonder voorspelbare marketing trucjes zoals; fake schaarste, timers en manipulatie)

Nu je de attentie hebt van jouw potentiële klanten is het belangrijk dat je ze gaat converteren van een kijker naar een koper. Ik begeleid je graag stap voor stap hoe jij een winstgevend verkoopproces opzet via telefoon, zoom of via webinar (inclusief scripts en templates) met een aanbod waar ze geen nee tegen kunnen zeggen.

Pijler #5: Techniek, tools en plan van aanpak

In deze laatste stap gaan we aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor de implementatie van jouw onlinestrategie. Denk aan de tools en systemen die je nodig hebt om online duurzaam en winstgevend te kunnen ondernemen. En daarnaast alle benodigdheden zoals; content strategie, advertentie strategie en de kerngetallen (KPI’s) zodat je een meetbare business hebt, weet waar je kunt optimaliseren en op een verantwoordelijke en voorspelbare manier kunt opschalen.

We eindigen deze pijler met een 90 dagen implementatie plan op maat waardoor jij nu een heel overzichtelijk plan hebt met de exacte actiepunten. Waardoor jij precies weet waar jouw kostbare tijd op te focussen zodat je jouw gewenste resultaat gaat bereiken zonder tijd en geld te verspillen.

Met dit heldere implementatie plan in handen is de vraag niet of je er gaat komen, maar eerder wanneer. 😉

Het voordeel van deze aanpak is dat ik al meer dan 14.400 uur en een paar honderd duizend euro geïnvesteerd heb...
Het voordeel van deze aanpak is dat ik al meer dan 14.400 uur en een paar honderd duizend euro geïnvesteerd heb...

Ik heb al het uitzoekwerk al gedaan en kan jou precies vertellen wat wanneer te doen. En hoe alles precies werkt. 

Ik heb het namelijk allemaal zelf uitgetest, de weg al bewandeld (me laten begeleiden door slimme succesvolle ondernemers die de weg al hadden bewandeld) en wat ik je ga leren zelf al succesvol toegepast.

👉 De beste investering die Leoni en ik zakelijk hebben gedaan is om de afgelopen 40 maanden elk jaar ruim 50K euro in deze groep (Mastermind) van briljante ondernemers te investeren. De meeste ondernemers in deze groep doen gemiddeld 1 miljoen per maand. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat wij daar heel veel geleerd hebben! 🤗

Als dit iets is waar je mee aan de slag wilt dan is ons Quest 360 programma het voertuig om jou in deze eerste fase van punt A naar punt B te brengen. 🏎🏎🏎

🐢 Verlies niet onnodig veel tijd en geld en ontvang ons compleet stappenplan om jouw eigen online strategie, funnel(s) en advertentiecampagnes te bedenken. 

Als je vandaag start met het Quest 360 programma ontvang je het volgende voor een éénmalige investering van €100,- euro.
Als je vandaag start met het Quest 360 programma ontvang je het volgende voor een éénmalige investering van €100,- euro.

(voor nog geen € 3,50 euro per dag)

(nog geen € 3,50 euro per dag)

1: Q360 protocol (tool)
1: Q360 protocol (tool)
Ontdek aan de hand van deze tool exact wat de verborgen groeipotentie is van jouw bedrijf.
Ontdek aan de hand van deze tool exact wat de verborgen groeipotentie is van jouw bedrijf.
Ter waarde van € 150,- euro
Ter waarde van €150,- euro

Dit protocol hebben we zelf ontwikkeld en gaat jou exact inzicht geven in het verborgen groeipotentieel van jouw bedrijf. Zodat je precies te weten komt wat je nu niet weet. En dat je vanuit deze context precies helder krijgt wat je wanneer moet implementeren om te zorgen dat je jouw gewenste resultaat gaat behalen.

2: Online programma 
2: Online programma 
Aan de hand van de 39 praktische ‘to the point’ trainingsvideo’s weet jij exact wat te doen
Aan de hand van de 39 praktische ‘to the point’ trainingsvideo’s weet jij exact wat te doen
Ter waarde van € 300,- euro
Ter waarde van €300,- euro

Elke dag zetten we een kleine stap voorwaarts met een praktische trainingsvideo (max 20 min) en concrete opdracht om uit te werken. Elke dag groei je richting jouw gewenste resultaat zonder onderweg het overzicht te verliezen.

3: Compleet werkboek (144 pagina’s)  
3: Compleet werkboek (144 pagina’s)  
Met dit complete werkboek ervaar jij een unieke leerervaring en ontdek jij hoe we beide hersenhelften benutten
Met dit complete werkboek ervaar jij een unieke leerervaring en ontdek jij hoe we beide hersenhelften benutten
Ter waarde van € 50,- euro
Ter waarde van €50,- euro

We hebben een unieke leerervaring ontwikkeld om te zorgen dat jouw rechter en linkerhersenhelft worden benut. Op deze manier zal je op een dieper level inzichten krijgen wat leidt tot meer resultaat op de lange termijn.

4: Canvas modellen (39 stuks)
4: Canvas modellen 
(39 stuks)
Met deze canvas modellen kom je tot nieuwe inzichten en maak je complexe 
materie weer simpel 
Met deze canvas modellen kom je tot nieuwe inzichten en maak je complexe materie simpel 
Ter waarde van € 50,- euro
Ter waarde van €50,- euro

Met deze speciaal ontwikkelde canvas modellen zal je meer overzicht en inzichten krijgen in soms lastige en/of nieuwe materie. Elke deelnemer die we achteraf gesproken hebben zei dat alleen het werkboek en de canvasmodellen al meer dan de investering waard was. En dat ze blij zijn iets tastbaars en blijvends in handen te hebben waar ze mee verder kunnen.

5: Q&A sessies via Zoom (4x) 
5: Q&A sessies via Zoom (4x) 
Stel elke week al jouw vragen en krijg persoonlijke feedback op jouw ideeën en uitgevoerde opdrachten
Stel elke week al jouw vragen en krijg persoonlijke feedback op jouw ideeën en uitgevoerde opdrachten
Ter waarde van € 200,- euro pm
Ter waarde van €200,- euro pm

Nieuwe informatie kan soms lastig zijn. Daarnaast blijft altijd de vraag hoe pas ik dit toe op mijn bedrijf. Of de vraag heb ik het wel goed begrepen en/of gedaan? Om deze reden hebben wij deze Q&A sessie toegevoegd. Op deze manier kun jij elke week (4 weken lang tijdens het programma) al jouw specifieke vragen stellen en kun je de persoonlijke begeleiding van Max ervaren.

6: Een 90 dagen plan inclusief checklist 
6: Een 90 dagen plan inclusief checklist 
Ontvang een checklist zodat je exact weet wat je nodig hebt en giet dit in een concreet plan
Ontvang een checklist zodat je exact weet wat je nodig hebt en giet dit in een concreet plan
Ter waarde van € 50,- euro
Ter waarde van €50,- euro

De kunst is om alles samen te brengen in een simpel en overzichtelijk plan. Als het simpel is dan doe je er ook wat mee. De bedoeling is dat je na deze fase door kunt naar fase 2 en dat is het bouwen van jouw funnel systeem. Je hoeft je nooit meer af te vragen wat je wanneer moet doen en waar je moet beginnen. 

7: Besloten FB community
7: Besloten FB community
Een inspirerende plek waar ondernemers delen, groeien en samen successen vieren
Een inspirerende plek waar ondernemers delen, groeien en samen successen vieren
Ter waarde van € 50,- euro pm
Ter waarde van €50,- euro pm

Een plek waar mensen jou snappen. Waar niks te gek is en waar we elkaar feedback geven, aanmoedigen en successen vieren. Wij wilden graag een omgeving creëren waar jij je thuis voelt en waar het veilig is om groot te dromen en fouten te maken. Wij zijn er om je op de vangen. 

8: Persoonlijke strategische sessie 
8: Persoonlijke strategische sessie 
Krijg persoonlijk strategisch advies op jouw 90 dagen plan van aanpak (30 min)
Krijg persoonlijk strategisch advies op jouw 90 dagen plan van aanpak (30 min)
Ter waarde van € 150,- euro pm
Ter waarde van €150,- euro

Aan het einde van dit programma wil je natuurlijk weten of je alles goed hebt gedaan. Aan de hand van jouw 90 dagen plan gaat Max persoonlijk met jou meekijken of je niks bent vergeten en waar je nog op moet letten. Je ontvangt van hem maatwerk advies dat het verschil gaat maken of je wint of verliest met jouw plan van aanpak.

QUEST 360 PROGRAMMA
QUEST 360 PROGRAMMA
Online Strategie, Funnels & Advertenties
Online Strategie, Funnels & Advertenties
Als je vandaag start met het Quest 360 programma ontvang je het volgende voor een éénmalige investering van €100,- euro.
Als je vandaag start met het Quest 360 programma ontvang je het volgende voor een éénmalige investering van € 100,- euro.
 • 1: Q360 protocol (assessment tool) t.w.v. 150 euro
 • ​2: Online programma 39 trainingsvideo’s t.w.v. 300 euro
 • ​3: Compleet werkboek 144 pagina’s t.w.v. 50 euro
 • ​4: Canvas modellen 39 stuks t.w.v. 50 euro
 • ​5: Q&A sessies via Zoom (4x) t.w.v. 200 euro pm
 • ​6: Een 90 dagen plan inclusief checklist t.w.v. 50 euro
 • ​7: Besloten FB community t.w.v. 50 euro pm
 • ​8: Persoonlijke strategische sessie met Max t.w.v. 150 euro
 • 1: Q360 protocol (assessment tool) t.w.v. 150 euro
 • ​2: Online programma 39 trainingsvideo’s t.w.v. 300 euro
 • ​3: Compleet werkboek 144 pagina’s t.w.v. 50 euro
 • ​4: Canvas modellen 39 stuks t.w.v. 50 euro
 • ​5: Q&A sessies via Zoom (4x) t.w.v. 200 euro pm
 • ​6: Een 90 dagen plan inclusief checklist t.w.v. 50 euro
 • ​7: Besloten FB community t.w.v. 50 euro pm
 • ​8: Persoonlijke strategische sessie met Max t.w.v. 150 euro
Normaal € 1.000, - exclusief btw
Nu €100, - exclusief btw
Nu €100, - 
 exclusief btw
(voor nog geen €3,50 per dag)

Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.

Je loopt geen enkel risico want de garantie die we bieden is 'buitengewoon' veilig!
Je loopt geen enkel risico want de garantie die we bieden is 'buitengewoon' veilig!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit die wij leveren, dat als je het programma helemaal doorloopt en je bent niet tevreden dan ontvang je jouw geld terug.

En daar bovenop ontvang je van ons nog een extra online programma t.w.v. 500,- euro om je te compenseren voor de tijd die je hebt geïnvesteerd.

Jij hebt dus niks te verliezen en alleen maar iets te winnen. 🏆

Voor maar €100,- euro Max... wat is het addertje onder het gras? 🤔
Voor maar € 100,- euro Max... wat is het addertje onder het gras? 🤔

Ik kan me heel goed voorstellen dat je dat denkt! Lijkt wel te mooi om waar te zijn...

En als je naar ons voorstel kijkt dan is het inderdaad zo dat je heel veel krijgt voor een kleine investering. En dat je dat niet gewent bent in onze samenleving en in de online wereld (met alle 'High-en' programma's).

Wij hebben ook ondervonden dat er online veel gebakken lucht verkocht wordt. 🌪

😤 En dat is ook juist een van onze grootste drijfveren om relevante, waardevolle kennis en begeleiding met een betaalbare prijs (marktconform) voor meer ondernemers beschikbaar te maken. Zodat ongeacht waar je staat in jouw ondernemersreis je ook gebruik kunt maken van de juiste kennis en tools om jouw bedrijf te laten groeien. 

We zijn aan de tekentafel gaan zitten en hebben een vorm gevonden waarop we dit op een schaalbare manier kunnen doen. Waardoor dit mogelijk wordt gemaakt.

En daarnaast kun je nu op een laagdrempelige manier kennis maken met onze werkwijze en kwaliteit. 👇

Wat zeggen onze klanten over onze werkwijze en kwaliteit?
Wat zeggen onze klanten over onze werkwijze en kwaliteit?
Klik op afbeelding om video te bekijken
Janet Schmidt;
"Max legt het heel gemakkelijk uit en hij laat je groter denken. Daarnaast pak je hier alles in één, de techniek, de begeleiding en de community waar ik veel steun ervaar. Wat ik eruit gehaald heb is dat ik nu heel duidelijk heb hoe ik het neer wil zetten met de verschillende doelgroepen die ik wil bereiken en welke stappen ik moet zetten om daar te komen"
Klik op afbeelding om video te bekijken
Serena Hanse;
"Max vindt ik inhoudelijk heel sterk en wat ik de mooie combinatie vindt is dat hij aan de ene kant kijkt naar het stuk strategie en aan de andere kant ook naar het bouwen van een funnel. Dus die combinatie vindt ik heel sterk en dat is er volgens mij niet veel in de markt. Daarnaast is het een heel eerlijk 'no nonsens' iemand en daar hou ik heel erg van."
Klik op afbeelding om video te bekijken
Manja Bodde;
"Je wordt bij de hand genomen om jouw eigen legacy neer te zetten. Dat kun je in mijn beleving haast niet alleen omdat je jouw eigen blinde vlekken niet ziet. Je komt in een warm bedje terecht en de funnel ligt voor je klaar. En het bedrag wat je investeert dat verdien je vele malen meer terug, mits je er ook voor gaat. Dat is wel heel belangrijk, als je er voor gaat dan kan het!"
Klik op afbeelding om video te bekijken
Ron Lubbersen;
"Het is echt indrukwekkend wat je hier allemaal krijgt. Het is niet alleen de funnel maar ook persoonlijk leiderschap. Max is een vakman (vak-idioot wou ik zeggen). En hij haalt echt het beste in je naar voren, hij haalt het er echt uit. En wat ik zie is dat hij echt bij iedereen het knopje weet te raken zodat ze verder kunnen. Dat is een gave!"
Klik op afbeelding om video te bekijken
Kulu Gebremethin;
"Hij geeft echt heel veel, van A tot Z. Er is eigenlijk niks wat hij niet bespreekt in zijn programma. Max geeft eigenlijk alles al weg, dat je het eigenlijk al zelf kan.
En de oprechtheid die hij uitstraalt tijdens zijn training en hij geeft zo veel weg zonder bang te zijn dat mensen met die informatie weg zouden blijven. Dat trok me wel heel erg aan hem aan."
Klik op afbeelding om video te bekijken
Monique van den Broek;
"Ik vind Max heel gedreven en ik vind dat hij heel veel geeft. Het marketing gedeelte wat in eerste eigenlijk niet mijn focus had. Vond ik eigenlijk heel verassend. Want ja je kunt wel een online programma hebben maar als je niet in het voorstuk goed nadenkt voor wie is het nu eigenlijk en wat wil je nu eigenlijk bereiken. En hoe werkt het menselijk brein. Dus die combinatie van marketing en hoe zet je jouw bedrijf goed neer in combinatie met de techniek vind ik heel sterk. Dus dat was eigenlijk een heel aangename verrassing."
Klik op afbeelding om video te bekijken
Danielle Jansen;
"Als je echt wilt groeien als ondernemer dan heb je steunende mensen nodig en die vind je hier. En wat grappig is dat ik Max heb leren kennen via zijn eigen funnel en als je Max dan live tegen komt dan is hij gewoon Max. Hij maakt dingen praktisch en dat vind ik heel prettig. Hij heeft een rustige stem en legt alles in hele kleine stukjes duidelijk uit. En het tekenen spreekt me ook heel erg aan. Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb."
Klik op afbeelding om video te bekijken
Maleka Bent Jamaa;
"Max voelt aan wat je nodig hebt en hij weet precies wanneer iets aandacht te geven en wanneer iets te laten en ik kon erop vertrouwen en dat vond ik heel fijn. Hoe hij het aanpakt is heel uniek en heel dicht bij zichzelf. Ik beveel dit aan en de reden is, dit gun ik iedereen en als ik nu zelf zie hoe snel ik door dit proces ben gegaan en de manier waarop. Dat gun ik iedereen!"
Klik op afbeelding om video te bekijken
Cris Biemond;
"Het is een heel holistisch programma. En dat maakt het heel sterk, want je kunt inderdaad een hele mooie funnel hebben maar als jouw product gewoon nergens op slaat dan gaat het nog niet verkopen. Een funnel is alleen een verlengstuk van wat je al hebt en een funnel kan nooit dingen oplossen voor je. Als je kijkt wat ik betaald heb en wat ik daar voor terug krijg, dan heb ik een hele goede investering gedaan. Het is veel meer waard!"
Klik op afbeelding om video te bekijken
Jolanda van den Bosch;
"Hiervoor was ik heel erg re-actief aan het bedrijfsvoeren en nu ben ik heel pro-actief aan het bedrijfsvoeren en dat geeft me veel meer rust. En dat vind ik heel fijn en dat heeft me al heel veel gebracht. Max ja dat is eigenlijk een bom vol kennis, je hoeft maar iets te vragen en je krijgt antwoord en dat vind ik heel mooi. Ik zou het zeker andere aanbevelen omdat je zoveel verder komt dan dat je in je eentje gaat vogelen. Met dit programma neem je de snelste route."
Klik op afbeelding om video te bekijken
Mercedes Thys;
"Het indrukwekkende vind ik de combi van theorie die we constant behandelen en de persoonlijke touch die eraan gegeven wordt. Waardoor er echt naar mensen gekeken wordt waar hun valkuilen liggen en wat ze nodig hebben om verder te komen. Ik zou het absoluut aanbevelen, je krijgt zo ontzettend veel en het is zo waardevol. Je kan hier echt iets mee."
Klik op afbeelding om video te bekijken
Joyce Heerius;
"Ik vind Max een hele rustige man, maar hij weet zo ontzettend veel en heeft zo veel kennis van zaken en praat zo gepassioneerd over wat hij doet. Maar ook juist wat hij voor de ander wil betekenen. En wat mij enorm inspireert aan Max is dat hij het niet doet voor zichzelf maar echt doet om andere te helpen. En dat is volgens mij een hele mooie boodschap om mee te nemen."
Klik op afbeelding om video te bekijken
Mark Ogertschnig;
"Een bijzonder programma waar ik heel erg blij mee ben dat ik het heb mogen doen en ook zeker een ander zou aanbevelen om dat te doen. Wat ik knap vindt aan Max is dat de stapsgewijze manier waarop hij de zaken uitlegt dat hij dat zo professioneel heeft gedaan. Want ik weet uit eigen ervaring dat het niet makkelijk is om complexe materie tot eenvoud terug te brengen. En ik ben onder de indruk hoe hij dat bij elkaar heeft gebracht."
Klik op afbeelding om video te bekijken
Hans de Bruijn;
"Ik had echt nooit gedacht dat je door een online programma en de personen die daarachter zitten zo getriggerd kan worden. Ik ben weer de man geworden die ik 20 jaar geleden verloren was. En het voelt alsof ik daar ben waar ik altijd al had willen zijn. 
De onvoorwaardelijkheid. Het is bijna net als bij je kinderen die onvoorwaardelijke liefde die je voelt, dat voel ik ook bij dit programma. En je word echt geholpen naar een hoger plan. En ik ben echt klaar voor de toekomst."
Bowie Vermeer;
Rein van den Berg;
Don Eskolina;
Catia Soares Lopes;
Connie van Dam;
Ernest Laurens;
⚠ Maar voordat je beslist ! ⚠
Dit programma werkt niet voor iedereen, het werkt het beste voor ondernemers die…
⚠ Maar voordat je beslist! ⚠ 
Dit programma werkt niet voor iedereen, het werkt het beste voor ondernemers die…
 • Een gezond, stabiel en winstgevend bedrijf willen zonder dat ze hun kostbare tijd en geld verliezen aan onnodig uitzoekwerk
 • Hun bedrijf toekomstbestendig willen maken en niet willen wachten totdat het te laat is of dat hun concurrent ze heeft ingehaald
 • Meer van hun ideale klanten willen bereiken en bedienen zonder dat het afhankelijk is van hun tijd en aanwezigheid
 • Een geautomatiseerd lead generatie proces willen die elke dag ideale, leuke en potentiële klanten hun wereld inbrengt
 • Meer tijd willen overhouden voor zaken die er echt toe doen, zoals tijd voor zichzelf en hun dierbaren
 • Meer rendement (ROI - ROAS) willen behalen met hun huidige online activiteiten zoals hun funnels en advertentie campagnes
 • Een extra inkomsten stroom willen opzetten waardoor ze een stabiele omzet stroom en gezonde cashflow realiseren
Kun je rekenen?
Kun je rekenen?

Om je inzicht te geven in de potentie van hetgeen je gaat leren in ons programma (geen belofte of garantie) wil ik je graag het volgende voorrekenen.

Omdat in mijn beleving te weinig mensen snappen wat ze elke maand laten liggen.

Puur ter illustratie. 🎨

Stel je voor dat er elke dag ca. 30 nieuwe en gekwalificeerde leads jouw wereld inkomen.

Wat zou dat voor jouw bedrijf betekenen? 😊

En wat nu als van die 30 leads 10 mensen jouw funnel helemaal doorlopen. En dat van die 10 mensen 50% een vrijblijvend gesprek inplannen in jouw online agenda.

En dat je van die 5 gesprekken 2 opdrachten weet binnen te halen (à bijvoorbeeld 1000 euro per stuk of wat jouw prijs ook mag zijn), wat zou dat voor jouw bedrijf betekenen?

Of als je elke maand 30 tot 50 klanten genereert voor jouw membership site van 50 euro per maand. En als je dat maand in maand uit kunt vasthouden, realiseer je je dan wat een stabiele en maandelijks terugkerende inkomstenstroom je gecreëerd hebt?

Maand 1: 30 nieuwe leden (1500 pm)

Maand 2: 45 nieuwe leden (2250 + 1500 pm)

Maand 3: 33 nieuwe leden (1650 + 2250 + 1500 pm)

En ga zo maar door…

En natuurlijk vallen er ook weer mensen af, maar als je ervoor zorgt dat er elke maande meer mensen bijkomen dan er vanaf gaan dan creëer je een mooi (extra) maandelijks inkomen.

Wat zou dat voor jouw leven betekenen? 😏

En zou je bereid zijn om 30 dagen en 100,- euro te investeren om zoiets te bedenken en uit te werken in een helder en gedegen plan van aanpak?

Ik kan me zo voorstellen dat je daar wel JA tegen zou kunnen zeggen. 🙌

Als dat het geval is wacht dan niet langer en begin vandaag nog met het uitwerken van jouw eigen plan (bouwtekening) voor je online strategie, funnel en advertentie die dat mogelijk zou kunnen maken.

(Nogmaals het is geen belofte en ik zeg ook niet dat het makkelijk is, ik geef alleen aan dat het tot de mogelijkheden behoort). 

Als je liever een ander business model kiest dan is dat ook helemaal prima. We hebben er 8 waar je uit kunt kiezen.


Stel je eens voor…
Stel je eens voor…

Dat je over 30 dagen wakker wordt en er elke dag gekwalificeerde en leuke potentiële klanten jouw wereld (funnel) inkomen zonder dat dat afhankelijk is van jouw tijd en aanwezigheid. 🚀

Stel je eens voor wat voor rust en vertrouwen jou dat zou geven, dat je je geen zorgen meer hoeft te maken hoe je deze veranderende tijd door gaat komen, maar dat je eigenlijk aan het floreren bent met jouw bedrijf als nooit tevoren. 🙂

En dat je je bijna bezwaard voelt naar je omgeving dat het zo goed met je gaat. En dat de mensen om je heen vragen wat heb je gedaan om dat voor elkaar te krijgen? 

Heb je wel geslapen afgelopen maand? 

Wat heb jij veel en slim werk verzet? 

😃 En dat je dan met een glimlach op je gezicht verteld dat je dat met slechts een (paar) uurtje(s) per dag hebt kunnen realiseren.

En dan valt het kwartje…

Het feit dat je de gelegenheid heb genomen om de afgelopen 30 dagen zo gefocust aan jouw business te werken werken bijna voelt als een zegen en dat je eigenlijk heel dankbaar bent met hoe het leven je tegemoet is gekomen... 

En wat zich ook weer doorvertaald in hetgeen jij weer voor jouw dierbaren en omgeving kan betekenen.

Dit is wat er gaat gebeuren…
Dit is wat er gaat gebeuren…

😢 Optie #1: Je doet niks en blijft waar je nu bent, met alle gevolgen van dien. Ik ben maar gewoon 'recht door zee' naar je. Kan het ook niet mooier maken dan dat het is.

🤔 Optie #2: Je gaat het zelf uitzoeken en probeert met gratis webinars, online challenges en E-books inzicht te krijgen in wat je nu eigenlijk moet doen om het op de juiste manier vorm te geven. En je zult altijd zachtjes het stemmetje op de achtergrond horen; “heb ik het wel goed gedaan?” Mis ik niet iets? Waarom werkt het nu niet?” 

En over een jaar kijk je terug en kom je tot de conclusie dat je veel tijd en geld verspild hebt maar eigenlijk niet veel verder bent gekomen dan waar je nu staat. ⌛

😎 Optie #3: Je gaat met ons aan de slag en werkt stap voor stap richting jouw gewenste resultaat. We gidsen jou via de snelste en meest duurzame route naar jouw bestemming.

Waarom is QUEST 360° anders?
Waarom is QUEST 360° anders?
We hebben dit programma zo vormgegeven dat je in 30 dagen meer focus, groei en resultaat gaat ervaren... dan dat de meeste (jaar) programma's je in een heel jaar gaan opleveren. Deze belofte durven we te maken omdat wij heel veel ondernemers (die al bij bekende business coaches en goeroe's in luchtkastelen hadden geïnvesteerd 🦄🌪🎪) keer op keer naar resultaat hebben gebracht. 

Het maakt niet uit welke business je hebt of waar je op dit moment staat, ons unieke proces gaat jou helpen naar een sterker concept, meer schaalbare zichtbaarheid bij jouw ideale doelgroep en meer conversie omdat het proces wat we samen gaan vormgeven gewoon klopt en volledig integer is. Waardoor je mensen niet hoeft te overtuigen met korting of andere voorspelbare marketingtrucjes of tactieken.

Daarnaast pas ik zelf toe wat ik jou leer en heb ik (buitengewone) resultaten behaald waar veel ondernemers naar verlangen. 

🏆 Zo hebben wij onlangs een '2CC' award gewonnen, wat wil zeggen dat we met een funnel meer als 1 miljoen hebben omgezet. En voor jou informatie zonder groot team of veel kosten.

Ik vertel je dit trouwens niet om op te scheppen, maar om je te laten zien dat ik GEEN gebakken lucht verkoop. 

Daarnaast werken wij samen met bekende succesvolle namen uit de marketing wereld en investeren wij altijd in de nieuwste ontwikkelingen.  

Bekijk hier mijn persoonlijke verhaal 
en ontdek mijn drijfveer...
Bekijk Hier Mijn Persoonlijke Verhaal 
En Ontdek Waarom Ik Doe Wat Ik Doe
   © 2021 Orange Funnels       Voorwaarden      Privacy
   © 2021 Orange Funnels       Voorwaarden      Privacy
Orange Funnels Disclaimer: Wij geloven niet in “wordt snel rijk” programma’s – wij geloven alleen in hard werken, waarde toevoegen en het creëren van een omgeving waarin integriteit, passie, groei, vrijheid, contributie en resultaat centraal staat. Onze programma’s zijn vorm gegeven om jou te ondersteunen jouw boodschap met een groter publiek te kunnen delen. Zodat jij een verschil kan maken in de wereld terwijl jij en jouw onderneming groeien. Als we kijken naar de wet dan kunnen en zullen wij je geen enkele garantie geven over de resultaten die je kunt behalen met de kennis, de waarde, de strategieën, tools en technieken die we je aanbieden. Wat wij wel kunnen doen is je laten zien wat voor ons gewerkt heeft, dagelijks voor onze klanten werkt en hopelijk ook bij jou de gewenste resultaten zal opleveren. Wat we in ieder geval wel weten is dat de ondernemers die er voor de volle 100% voor gaan, hun roeping volgen, daadwerkelijk hun kennis en expertise delen met de wereld, zichtbaar zijn en iedere keer na dat ze vallen weer opstaan, de grootste kans op slagen hebben. Geen excuses, geen spijt, niet terug kijken naar wat geweest is. Wij zijn hier op jou te helpen maar jij bent degene die ACTIE moet ondernemen. Mee eens? We geven je waardevolle content, we geven je richting, strategieën die je vooruit zullen brengen. Alle producten en diensten bij Orange Funnels zijn voor educatie en informatie doeleinden. Niks op deze pagina, of op andere websites van ons, of welke content dan ook die wij delen geven wij een garantie af voor resultaten, verdiensten en succes. En daarnaast geven wij ook geen wettelijke, medische of ander professioneel advies. Ook niet als het gaat om boekhoud of belastingtechnische zaken. Alle bedragen die wij op pagina of op andere website van ons benoemen zijn illustraties of concepten als voorbeeld. Dit is dus voor jou geen garantie en vanuit ons ook geen belofte. Niet voor nu en ook niet voor de toekomst. Als je beslissingen neemt op basis van de informatie die wij delen zowel op onze website, in onze trainingen of tijdens ander contact, is er ook de mogelijkheid dat je geld verliest en misschien geen geld verdiend. Wees je bewust van je eigen verantwoordelijkheid hierin. Mocht je financiële keuzes maken of dingen aanschaffen raadpleeg dan eerst jouw financieel adviseur. Check bij jouw accountant, jurist of professioneel adviseur voordat je hierop actie onderneemt. Door middel van het registeren bij ons programma stem je in dat wij niet verantwoordelijk zijn voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op elk moment, onder welke omstandigheden dan ook. Wij delen dit met jou omdat integriteit en openheid heel erg belangrijk voor ons is. We willen graag transparant zijn. We houden onszelf en jou hierin accountable. Bedankt voor het lezen. Tot de volgende keer, be bold and stay awesome. And live your Legacy. 

Op 14 Mei 2018, hebben we onze algemene voorwaarden en privacy pagina’s geüpdate. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.  

Orange Funnels  |  Visbystraat 7, 7418 BE Deventer  |  kvk: 28088581
BTW: 175326836.B01  |   EMAIL: info@orangefunnels.com